News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 10:48:02 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

dragands

Konkretnno da kažem, posle tipa broj 2 usledio je tip broj 4, a trebalo je da bude tip broj 3.  Moja greÅ¡ka.
http://forum.bonustipovi.com/index.php?action=profile;u=2799;sa=showPosts;start=15

dragands

sve je u redu , pogreÅ¡io sam,  jer je jedan moj tip postavio admin, a ne ja, pa ga zato nisam naÅ¡ao u pregledu mojih postova. Problem je reÅ¡en.

okizoki

I ja da dodam da i ja se sjecam da je bio postavljen tip na Lyon.

Neshone

Da tip Lion 1 jeste postavila Milicaja jer je mi ukrala tip tada :))) Pa sam imao srece ...

Ali ipak dobro je odigrana je utakmica u poslednje vreme sta god odigram to i automatski stave da je odlozen mec ... I kada popravim odma padnem :)))

he he he

Svima srecne novogodisnje i Bozicne praznike zeli Neshone !!!!!!!!!!!!!

Hare88

Jedini koji može da izbriše post bez tragova je Chuck Norris, pa svi skontajte. ;D

Milicaja

Narode, nemam pojima sta se desilo, razumem se u racunare i internet kao u svemirske brodove. Iskreno ni ne odgovara mi da fali post, jer ima malo dana do kraja godine... U svakom slucaju nek administrator resi stvar, to je njegov posao...
Pozdrav svima i haval na prozivkama, tako se tratira svaka dama u nasoj zemlji, izgleda :(

El Fenomeno

Niko te nije okrivio, ja sam odmah iskljucio tu mogucnost jer nije moguce izbirsati post a da ja to ne vidim tako da sto se toga tice nema nikakvih problema.
Pricao sam nesto sa ljudima iz hosta, izgleda da je nesto server zabagovao i da je taj poslednji post nekako nestao, sto je jedino logicno resenje. Ostalo je samo da se vidi sta uraditi jer je ovo specificna situacija pa ne bih ovde sam da odlucim vec bi da svi takmicari daju svoje misljenje.
Da li da se racuna taj tip takmicaru Milicaja ili ne? Moje misljenje je da taj tip treba da udje u skor bez obzira ne ove probleme jer je dokazano da je tip bio postavljen. Zeleo bih da cujem i misljenje ostalo pa da to resimo i nastavimo dalje sa takmicenjem.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dragands

Ja mislim da taj post treba priznati, a sa time se i Milicaja slaže.
Ipak će joj oduzeti 100 poena!  :) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Futura

Ma najbolje da joj oduzmemo sve poene, zensko je, zamislite da na kraju pobedi  ;D

Hare88

Å ta bi na ovo sve rekla Olja?! :P ;D

ivan-dzo

br. čekam zvaničnu odluku
skor:
vreme: 16:00
Par:Torquay - Hereford
Tip:1
kvota:1.90
kladionica: UNIBET

Analiza:

U zadnji čas da postavim ovaj par Engleske lige dva. Dvoumila sam se da li da odigram klasičnog keca ili sa hendikepom ali ipak samo kec. Torquay u poslednje vreme igra odlično, u poslednje dve utakmice ima dve pobede i gol razliku 9:0, sa druge strane Hereford ima u poslednja tri meča tri poraza gol razlikom 2:9, mislim da su domaći u velikom usponu forme i da bi trebali da pobede goste koji su u krizi. Do sada su odigrali samo jednu utakmicu na ovom terenu koja je završena remijem, bez golova. Vreme je za prvenac Torquaya na svom terenu.
Namerno sam ostavila prazne prve dve rubrike dok administrator ne odluči.

MILICAJA pod HITNO da procita pravila !!!!!!!!!!!!!

Zakasnila si da u zadnji cas postavis par, jer je potrebno bar 30 minuta pre pocetka postaviti analizu.

Takodje, bilo bi fer i korektno da sama sebi priznas da si odigrala Lyon i da isti nije pobedio. Sta tu treba da se odluci ?!
Odigrala, promasila, -100 poena...

Milicaja

Priznala sam da sam odigrala, a ovo da treba pola sat pre stvarno nisam znala mislila sam da je kao u kladionici,  drago mi je da je forum pun duÅ¡ebrižnika i paćenika koji viÅ¡e vode računa o tuÄ'im postovima nego o utakmicama...
Molim da administrator što pre odluči i mom skoru i o današnjoj utakmici kako bi eventualno mogla danas da postavim jos jedan tip.

ivan-dzo

Draga Milicaja,

ovde postoje pravila, i osnovno vaspitanje i red nalazu da kad se ukljucujes u bilo koju igru ili takmicenje, ista i procitas...

Cisto da te pacenici i dusebriznici nebi smarali....

Milicaja

Naročito kad fali 1 tip do kraja takmičenja pa želiÅ¡ loveći tuÄ'e greÅ¡ke i greÅ¡kice da skupiÅ¡ dovoljno hrabrosti za taj famozni poslednji... u slučaju da ne pobediÅ¡ ja ću ti poslati preko westerna 30 evra da se kladiÅ¡ i joÅ¡ 10 da neÅ¡to popijeÅ¡.
Administratore, nadam se da ću što pre dobiti odgovor.

ivan-dzo