News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 08:30:40 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

Hare88

E sada si počeo da lupetaš, vidi se da si novi. Ne znaš ti sa kojim se tipster-majstorom prepireš. ;)

Ernests_Gulbis

Quote from: Hare88 on December 16, 2009, 11:47:50 PM
E sada si počeo da lupetaš, vidi se da si novi. Ne znaš ti sa kojim se tipster-majstorom prepireš. ;)

smijesan si

El Fenomeno

Ajde malo loptu na zemlju!!!

Sto se tice novog clana, ja stvarno imam razumevanja ali je napravio nekoliko bas smesnih gresaka i nije ni cudo sto su izazvale ovakve reakcije.

Znaci, smanjite malo ove prepirke jer mogu da naslutim cemu sve ovo vodi i zato lopta na zemlju.

pozz

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ernests_Gulbis

ma ne vodi nicemu,sve u granicama obicne diskusije :D

Angell

Evo updejto sam i tabelu nakon sto me nije bilo 3 dana. Molim sve da jos jednom provjere svoje bodove, da slucajno netko nebi bio zakinut :)
Pozdrav svima i sretno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Neshone

POzdrav Drustvo.... Evo mene ja se vratio ... Evo mene opet sada nisam bio isao sam kuci a tamo zapadalo nema neta :((( Zao mi je sto nisam bio juce da predlozim moje tipove ...

Danas sam tipovao na Djenovukoja je nazalost odlozena :((( Sta da radim sada da li mogu novi tip ili ?

dragands

Pročitaj u pravilima, ako to još nisi uradio, drugo rešenje ne mogu da ti ponudim jer sam nov na ovom forumu, inače moram da se pohvalim da je Lil obavio posao koji je trebao. Tipovo sam 3+ i već u 29 minutu on vodi 3-0.

Neshone

A gde to pise u pravilima ... Ja sam ih citao podavno ... i ne secam se bas ... Gde ima direktno napisano mozes li da mi citiras molim te ???

Ako mislis na ono da tip bude odbijen to mislim da se ne odnosi na Odlozenu utakmicu jer to se dnosi ako mi odbije admin tip.///

dragands

Mislim da me nisi razumeo lepo, samo sam ti predložio da pogledaš u pravilima, ako to nisi uradio, nisam ja napisao da tamo sigurno postoji pravilo vezano za to. Nemoj misliti da u mom postu postoji doza drskosti ili podsmevanja, samo sam hteo da pomognem, jer do sada niko drugi to nije uradio.

El Fenomeno

Ako je utakmica odlozena, postavljas novi tip.

Preporuka za clanove:

Milicaja

Quote from: Angell on December 19, 2009, 01:07:49 PM
Evo updejto sam i tabelu nakon sto me nije bilo 3 dana. Molim sve da jos jednom provjere svoje bodove, da slucajno netko nebi bio zakinut :)
Pozdrav svima i sretno

Ja imam primedbu. Ne radi se o bodovima, radi se o broju postavljenih tipova, na tabeli piše da mi je skor 2/5 a zapravo je 2/3, sto se može lako utvrditi, i pregledom mojih postova a na kraju i po njihovom broju. Inače je broj bodova odgovarajući, nadam se da će u sledećoj tabeli i broj tipova biti tačan. pozdrav

Angell

Evo radim na tome, kroz par minuta ide i nova tabela, ispricavam se na pogresci.

Preporuka za clanove:

krko

Hare88

Bjež' ba krko :P kako ćeš biti dobar kad samo "lupetaš". :P ;D

Neshone

POzz izvinjavam se Admine ... Sto sam dva puta menjao sadrzaj posta ... Ali utakmica pocinje tek u pola 9 ... bio sam napravio gresku ...

Ovaj mesec je izgleda odneo i dzepove kladionicarima ... svi u minusu ... Haos nikada nista nije doslo kako zna i treba da dodje ...