News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:55:23 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

Olja

Quote from: Admin on December 04, 2009, 08:01:15 PM
Ne brinem se ja za njih a i na kraju smo otkrili u cemu je bio problem. Jedan od takmicara je napravio gresku u kucanju tako da je to razlog zasto nisu legle nagrade danas.
Nije im to neko opravdanje zasto druge dve nagrade nisu uplacene ali dobro, bitno je da ce to sve biti ok. u ponedeljak.

I na kraju sve ispade ok...nagrada je legla  ;)

El Fenomeno

Odlicni, molim i ostale takmicare da jave da li je sve ok.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

makadeba

Sve je u redu, uplata je stigla ;D ;D ;D :-* :-*

delpjero

uplata stigla i meni, samo dosad nisam uplacivao u unibetu pa su mi trebali uplatit 50% od 10e. a uplaceno mi svih 10
pa neznam dali da se bunim  ;D

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

Ernests_Gulbis

ma uzmi pare i pusti se gluposti :DDDDD

krko

Tip nije under1, nego samo 1, ne znam otkud mi to under?

krko

Kvota je sad 1.33, medjutim bila je danas 2.40, sreca pa sam ga igrao i na unibetu, a evo ko ne vjeruje:

dakle single 1, ne znam fakat do cega je, kao sto sam rekao, nije nista under, nego samo 1. Vidjecu sta ce biti ako pobjede hoce li mi priznati ovo.

El Fenomeno

Ako to stvarno dodje onda je steta sto si igrao tako sitno. Cudno je to da bas toliko pogrese kvotu, trebalo ih je kazniti zbog toga nekom jakom uplatom.  ;)

Preporuka za clanove:

krko

Quote from: Admin on December 08, 2009, 06:17:10 PM
Ako to stvarno dodje onda je steta sto si igrao tako sitno. Cudno je to da bas toliko pogrese kvotu, trebalo ih je kazniti zbog toga nekom jakom uplatom.  ;)

Pa nisam bio siguran isto kao i sad, gledao sam kvote u domacim kladionicama i vidim veliku razliku, pa mi nije bilo jasno jel to fakat to ili neka greska, pa sam igrao sa sicom.

dragands

juce smo skoro svi pukli, sramota. ???

krko

Dosao Kiev, kakva prilika  ccc

Olja

Ja mislim da nikoga ne treba da bude sramota,jer kada bi svaka procena bila dobra procena,svi mi bi bili milioneri  :) . Nekada gubiÅ¡,nekada dobijaÅ¡,to je tako  ;) jednostavno ne žalis i ideÅ¡ dalje,jer nije svaki dan i dobar dan...

dragands

Nisam baÅ¡ mislio na pravu sramotu, ali ipak samo je Admin pogodio svoj tip od nas dosta. Naravno da nikog ne treba da bude sramota ako promaÅ¡i tip, jer se svakom to deÅ¡ava i nije klaÄ'enje najvažnije i najcenjenije u životu.  :-*