News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:44:52 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

17.09. Nova liga Pokerigre-bonustipovi

Started by Q-Q, September 09, 2009, 02:32:20 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

I od mene cestitke pobedniku, sto znaci da ce osvojiti jos turnira... Veceras je bio neverovatan.

Nadam se i ja da cemo uskoro moci nesto novo prirediti a o svemu cete biti na vreme obavesteni.

Hvala svima i veliki pozdrav!

P.S. konacna tabela je objavljena a sutra saljem info za isplatu dodatnog fonda-na 10 najbolje plasiranih...

EviYan

Royal Flush (velika skala u boji: 10-J-Q-K-A)
Straight Flush (bilo koja skala u boji)
Four of a Kind (4 iste karte-poker)
Full House (sto ti kazes triling i par- jaci je onaj koji ima veci triling)
Flush-boja
Straight-skala
Three of a Kind-tri iste
Two Pair-dva para
One Pair-jedan par
High Card-jaca karta
Ovo ću da pojačam,uvećam....i zalepim na zid iza monitora....i,ako doradim ''blef'' čuvajte se na sledećem turniru.Sinoć me sahrani : prvo,žal za odsusrvom sa prethodnog turnira,jer sam primio lozinku tek sutradan ujutro,a celu celcatu noć sam bio za kompom.Drugo-po ko zna koji put,''boja-pik''me razočara,jer,ja alinujem na stvarno jake karte i zbog nečega sam ja umislio da je boja iznad 4.X iste karte,znači-moja greÅ¡ka,treće : u par navrata mi se desilo,da mi ''softver'' u prozoru sa imenima igrača,izbaci  WINER'  a ceo pot  odvuče na drugu stranu....tako i sinoć,pre konačnih All in,ja opet imao pikovu boju,izbaci mi WINER a ceo pozamaÅ¡an pot se raspodeli na dva igrača preko puta....ja joÅ¡ pitam  Å TA BI,A NEKO REÄŒE  ''DVA PARA''....i kam sreće da je samo toliko,neg u pitanju je bilo i moje sujeverje večeras.Naime,strepeo sam da Milan bez moje podrÅ¡ke,makar i pred TV-om,može da izgubi od Reala..../da vas sada ne gnjavim time zaÅ¡to mi je Real stao na žulj..../....i,stvarno zamalo da bude tako.Dok sam ja gubio za stolom i Milan je bio u zaostatku za Realom....Ako niste gledali,rezultat svakako znate.Može biti da ne pridajete ni malo pažnje svemu tome....Da.Nisam nepismen i nisam to sebi urezao u podsvest.Nemojte verovati,ali,to je tako i jače je od mene.
Nemojte da me osuÄ'ujete . Bilo mi je drago družiti se jer,iako sam redovno gubio,ja sam se osećao opuÅ¡teno.Nadam se,da ću dobiti poziv i za neki budući turnir.Pozdrav i   SVAKO    D O B R O !

EviYan

Pozdrav i   SVAKO    D O B R O ! -mora biti upravo ovako napisano 3.X space pa svako i 4.X.space i d o b r o space i !-i to je deo ritualnog sujeverja.Vidim do se  gore ''O'' otrglo i....to je dovoljan znak za ''nepogodu''.A drugo....ne znam ko je pobedio sinoć-ko god da je čestitam,kao i sveukupnom pobedniku.

EviYan

E varane....
ja brate naviko ovde i tu se osećam ko kod kuće....ne znam ti ja za to dole....ma to nije bitno,a treći ne mogu bit,jer sam beležio samo poraze,a tri evra prihvatam oberučle.Neg drugo sam neÅ¡to htio da rečem.Ja sam bez pitanja,postavio na jednom sajtu - ne znam kako da se izrazim....-ovo  -   www.bonusripovi.com    - i naveo sam u nasloVu   ''NI IZ ÄŒEGA NEÅ TO'' i dao kratko /iznenaÄ'ujuće/ objaÅ¡njenje-kako sam ni iz čega /bez  ikakvog  ulaganja / dospeo do desetak evra..../dobro imao sam 11 pa sam uložio 3,3....ali nije bitno/...i,opet iznenaÄ'ujuće,nisu obrisali post.Å taviÅ¡e,konektovan sam na taj sajt,i iz njega sam kliknuo na ovu adresu i  neverovatno-bar petostruko brže sam se naÅ¡ao na ovom mestu,u odnosu na klasiku :mozila,pa www.....i čekaÅ¡ čekaÅ¡ dok se ceo svet ne izvrti....a odavde / odavde,sa ovog sajta i postavljene adrese.../-za par sekundi.Nadam se da nisam pogreÅ¡io,a nakon Å¡to će admini pročitati sve ovo,neće preduzeti neke posebne mere prema meni.Vidimo se...Poz. i   SVAKO    D O B R O !

Q-Q

Pozdrav ekipa, evo upravo sam dobio info s Unibeta da ce isplata svim nagradjenim biti izvrsena do sutra uvece-tako da.. pametno investirajte  ;D
Konacne rezultate i zaradu od dodatnog fonda mozete videti ovde http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2582.msg13144.html#new

a jos zanimljivije zvuci promocija koja je u pripremi. Sve detalje ne znam jos ali imacemo ligu gde cemo nastupati kao ekipa-protiv drugih foruma... Odlicna prilika za promociju nas kao ozbiljnih igraca  ;D i naseg foruma-koji skriva ne otkrivene talente u svetu pokera a naravno i prilika za zaradu.
Racunam na punu mobilizaciju i odaziv svih clanova kako bi sto bolji uspeh ostvarili a samim time i veci fond nagrada.
Imamo mi tu potencijala, iskusnih igraca a i onih koje curi karta  ;D tako da ne sumnjam u uspeh.

Cujemo se jos s detaljima.

Krkan_Vk

Eto, konacno da sam i ja uspio odigrati jedan turnir  :'(, a sta cu, takav posao, a turniri se pogode kad radim nocne smjene...
Cestitke Ivanu na pobjedi, ali sinoc ga je stvarno curilo. Bilo ga je nemoguce pobjediti.
Sve u svemu i drugo mjesto je OK  ;D

Nadam se da cu sljedecu ligu biti aktivniji, pa da cu malo cesce ubrati pokoji euro  ;D ;D ;D.

Cestitke i Q-Q na osvajanju lige..
Tstanic9

noja

Quote from: Q-Q on October 22, 2009, 03:53:51 PM
Pozdrav ekipa, evo upravo sam dobio info s Unibeta da ce isplata svim nagradjenim biti izvrsena do sutra uvece-tako da.. pametno investirajte  ;D
Konacne rezultate i zaradu od dodatnog fonda mozete videti ovde http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2582.msg13144.html#new

a jos zanimljivije zvuci promocija koja je u pripremi. Sve detalje ne znam jos ali imacemo ligu gde cemo nastupati kao ekipa-protiv drugih foruma... Odlicna prilika za promociju nas kao ozbiljnih igraca  ;D i naseg foruma-koji skriva ne otkrivene talente u svetu pokera a naravno i prilika za zaradu.
Racunam na punu mobilizaciju i odaziv svih clanova kako bi sto bolji uspeh ostvarili a samim time i veci fond nagrada.
Imamo mi tu potencijala, iskusnih igraca a i onih koje curi karta  ;D tako da ne sumnjam u uspeh.

Cujemo se jos s detaljima.

Bravo majstore,
prvo  da ti cestitam na 1 mestu a jos vise  za napor koji ulazes za  turnire.Ovaj  u pripremi mi  se svidja .Samo mi nemoj  reci  da se ono  boldano  odnosi na mene!

Srecno svima

noja

Quote from: varan7 on October 22, 2009, 05:36:02 PM
izvinjavam se za greske u pisanju , ali ujedno i da se pohvalim. igram dok ovo pisem  pa cu kratko turnir sto je poceo u 14 sati i 15 minuta . sad nas je ostalo jos 11 pa pocinje raspodjela finih evra. drzite mi palceve.

Vidim  da si  jos tu kako  prolazis??

Ja sam  pre neko vece (onaj turnir u 21.15) zavrsio kao 2 (27e)Ali  se bre oduzilo do 01.30 po noci.

noja

redovno ga igram ali je to prvi put da idem na finalnu tablu (2m).Gotovo po pravilu ispadnem u prvom satu.

slasher

evo i ja da se javim
cestitam ivan-dzou na osvojenom prvom mestu, kao i Q-Q na osvojenom prvom mestu u ligi i straimiru na drugom mestu!
ne znam kako ce funkcionisati turnir i spominje Q-Q forum protiv foruma ali se radujem novim partijama i druzenjem
pozz svima

Q-Q

Da, pare su tu... valja trositi.
Noja-ono boldano se odnosilo na sve Ä'uture, ali pogotovo na poslednjeg pobednika... nadam se da neće zameriti. Uglavnom, kao Å¡to rekoh-imamo mi tu i snage i potencijala... pa da vidimo!
Pozdrav svima!

Krkan_Vk

Evo ako smijem da dodam koju pametnu, iako ce mnogi reci ko je ovaj i sta se on tu petlja  :o.
Noviji sam clan ovog foruma i dosad nisam bas bio aktivan ni na turnirima ni na forumu jer radim u casinu pa vecinom imam tu srecu da se turniri odigravaju bas kad ja radim nocnu  ???.
Vidim da je ekipa OK, pa cu se malo vise aktivirati na forumu (to se moze i preko dana ;D).

Varan je u pravu sto se tice "paznje". Ta rijec u pokeru ne postoji, ali ako se vec odlucite za takav nacin igre postoje razni programi tipa ventrilo, teamspeak u kojima se moze dogovarati za vrijeme samog turnira i savjetovati ostale da ODUSTANU jer imate 2xAs ili slicno. U takvim situacijama se mogu dogovarati mnoge stvari, od dizanja blindova, smanjujete mogucnost da cete ispasti s turnira jer mozete znati koliko je jak netko s kim ste u dogovoru i sl...
Neki mogu reci da je ovo cisto varanje, ali ako zelite "PAZNJU", onda vam je to najbolji nacin.
Moje osobno misljenje je da je najbolje igrati svako za sebe, jer u pokeru nema prijatelja, ali ako postoje visi ciljevi i ako je vecina za to....
Samo se nadam da se raspored turnira nece kositi sa mojim smjenama na poslu :D.
Tstanic9

Q-Q

Pa ni meni nije bas najjasnije-ali ako imamo dobrih igraca na forumu, iskreno mislim da ima... onda mozemo ocekivati i neki plasman ili nagradu-sta vec jer ce oni verovatno biti uspesni izbacili svog ili protivnickog igraca.. Delim misljenje o pokeru kao individualnoj igri a u odlucujicim trenucima verujem da mozemo biti "blazi" prema igracima naseg tima. Mada, naravno da je glupost baciti A-A ako je ispred vas ulog povisio igrac s vaseg foruma i vi se ne zelite mesati u taj pot. Sto se tice nekog dogovaranja-o tome ne zelim ni razmisljati jer nije sportski i ukoliko bi i osvojili takmienje ne bih imao osecaj da smo zasluzeno pobedili-to mi je vise kao varanje onda-ako mi otkrivamo jedni drugima karte koje posedujemo. Nemam info o sistemu, nagradama... pa ne zelim nista nagadjati a ranije nisam sudelovao u slicnim takmicenjima.
Neka svako kaze sta i kako misli da je najbolje a ja verujem da cemo naci zajednicki jezik i dogovoriti se unapred tako da svi budu zadovoljni, tj. vecina.
Mada cemo mozda moci osmisliti strategiju i raspraviti detalje kada budemo imali kompletne informacije o takmicenju-mislim u Ponedeljak.
Pozdrav svima, i naravno da su novi igraci dobrodosli!

Angell

Ukratko od mene :)  prvo cestitam svima koji su uzeli lovu u poker ligi ;D Zao  mi je sto nisam mogao ucestovati na zadnjim turnirima, ali bolje za vas ostale  ;D ;D. Imao sam nekih obaveza a i nije mi se bas dalo nesto puno igrat :-[ :-[
Nadam se da cu se bolje angazirat za novu ligu, za koju me bas zanima kako ce izgledat, jer vidim da se sprema nesto novo.
Pozdrav svima  ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

noja

Ja sam  malo pratio Hrvatsku kad je igrala .Upravo tako kako je rekao Q-Q .Igras dobro i izbacujes redom .Boduju  se najbolji.Saberu  se bodovi pa koliko koja ekipa osvoji!To je po meni kombinacija solo i ekipnog igranja.Inace na neke  kombinacije i dogovore ne bi pristao.Isuvise su  to male pare za cist obraz.
U ostalom  videcemo.Mozda ce doci  neki bolji i jaci igraci  pa cemo mozda u rezervu.
Srecno  svima