News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:19:39 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

Angell

Ja ispo 12 >:(  <  al stvarno nisam nikakve karte dobijao, katastrofa >:(   Valjd veceras bilo bolje ;D

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dignja

Aj ako nekog zanima recicu i ja.Ja bio treci,nije lose.Taman zagrejavanje tako da veceras budem bio u top formi  ;D.

Q-Q

Pozdrav svima! Uskoro saljem lozinke i vidimo se veceras u 10.
Novina je da smo malo "srezali" broj igraca te da cemo se toga drzati kao sto sam najavio da ce pristup imati registrovani preko linka i AKTIVNI clanovi foruma. Pod ovu kategoriju mogu svrstati samo nekoliko ljudi: Strajimir, Noja, Dignja. Uz prijavljene igrace s pokerigre.rs sajta dodacemo i "domacine" Angellz-a i Admina i zakljuciti sa nekih 30-ak do sada sudeonika naredne lige. Pa cemo bar mi razdeliti nagrade medjusobno.
Nadam se da nece biti igraca sa strane i da cemo voditi dobru borbu za stolovima.
Nove prijave cemo primati i dalje ali samo igraca registrovanih preko linka http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=17195&bid=3210

Krko ce nadam se biti zadovoljan jer ovo "rezanje" broja sudeonika je delom i njegova ideja a nadam se da je sada svima olaksan ulaz u nagradni fond.
Vidimo se veceras od 22h

noja

Quote from: varan7 on August 05, 2009, 02:28:18 PM
ja zavrsio osmi - 4 evra. dosta. ti si noja igro dosta neozbiljno.siledzijski. na nikakvu kartu forsiras, po meni to moze , ali ponekada kada bas procjenis da moze proci , a ne stalno kao ti. tacno je da te nije isla karta , ali se onda ne forsira. druga stvar imam svjedoka omladinca  da sam u toku turnira promovisao nas forum. naime reklamirao sam danasnju ligu i uclanjenje kod jednog slovenca . zove se robert. inace fin covjek. medzutim on ustaje u pola pet radi posla pa mu je kasno. ovo govorim da ne bi carsija rekla dali mu VIP status , a on nista ne radi na promovisanju foruma. kako si zorane?  radim. radim. kako su ti kuci zorane? radim radim. pozdrav do veceras.

U pravu si  generacijo iz ORA 75 (ovi mladji ne znaju ni sta znaci  ta skracenica).
Ja stvarno kad sednem  nekad ozbiljnbo shvatim i po zemlji ali cesce idem  na zez pa bacim koji  EURO.Sad pre par dana kad sam igrao onaj turnir na Expektu imam pa 10 a tip par 6 i do  zadnje kad dodje 6.Ja zavrsio kao  123 a da sam taj cip dobio busao bi medju 5-6 prvih 10 mesto je nosilo 400e).Ja to sve shvatam kao igru  tako da se nemogu niokada naljutiti.

Znas sta sam  primetio  da ovi iz Unibeta kad vide da imas para na poker-racunu  ,ddaju ti gubitne karte.Sta velis za tu filozofiju.
Srecno ti veceras i tebi  i svim  ostalim znanim i neznanim.

Q-Q

Problemi!!! Desilo se upravo ono cega sam se pribojavao. Greska Unibeta koja mozda nece moci biti ispravljena jer je vreme godisnjih odmora.
Radi se o tome da iz nekog razloga igraci iz Srbije ne mogu pristupiti vecerasnjem turniru. A to ce se verovatno odnositi i na sve ostale turnire lige, tako da je upitno odigravanje lige uopste.
Probacemo kontaktirati nadlezne da vidimo moze li se ista srediti ili cemo se morati strpiti do 9. meseca kada pocinju s radom. Ja cu poslati lozinke za vecerasnji freeroll pa ko mogne neka igra-zao mi je stvarno ali nista ne mozemo. Valjda ne bi bilo zanimljivo kad bi sve islo kako treba...
Uglavnom, javim jos sta se desava i izvinjenje svima na losem pocetku i mogucem odgadjanju lige.
Pozdrav!

birdbvs

Ne mogu da verujem! Ja otkazao izlazak veceras zbog turnira

slasher

Quote from: birdbvs on August 05, 2009, 07:52:22 PM
Ne mogu da verujem! Ja otkazao izlazak veceras zbog turnira
takodje >:(
ja se taman psihicki pripremao proteklih par dana a ono nista od lige
a bas sam hteo da vam pokazem kako se igra ;D

dignja

Mislim zna se odakle dolaze najbolji igraci pa su izgleda resili da nas eleminisu na ovaj nacin ;D.

noja

Sto Lale kazu ,ima dana za megdana.
Jel neko prepisiva moje parove sa fudbala.Treba koristiti dok me ide .kad naidje crna serija  onda bezte od mene

krko

Nisam igrao prvi turnir, bio sam na odmoru malo  :) sta je to bilo nisam bas upucen, jel se turnir odigrao ili nije?
Jel se igra i dalje ili ne posto vidim da su bili neki problemi.

Q-Q

Bas sam mislio da bi Krko mogo dici lovu al ga ne bi! Odigrali smo samo 1 Freeroll i bilo nas je 15.
Problemi su bili, i dalje su sto igraci iz Srbije ne mogu pristupiti. Vidim da danas nema uvrstenog turnira tako da mozemo reci da je ovo kraj lige... Nazalost izgleda da nisu uspeli nista ispraviti pa smo izabrali jedino logicno resenje a to je da otkazemo ovu ligu i nadamo se pocetku sledece cim pre.
Godisnji odmori u 8. mesecu ce nas kostati odigravanja ostatka ali se nadam da vec pocetkom 9. meseca mozemo nastaviti-bez problema ovaj put (valjda). Vise nista ne mogu sa sigurnoscu govoriti ali nastojacu da svi budemo zadovoljni ubuduce. Pozdrav i izvinjenje svima!

krko

Okej, mozda i najbolje rjesenje.  ;)

luckyboy

Steta za ligu :( nadamo se da 9 meseca bice sve u redu.

biboliki

BaÅ¡ Å¡teta ja se taman prijavi oda vidim kako to ide kad na kraju niÅ¡ta  :'(

EviYan

Ljudi,da sam-al nisam.sa takvom pažnjom i predanošću čitao univerzitetsku literaturu....k'o zna ...