News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:28:12 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

Angell

Taj desperado sam igro par puta i vise nikad. Nije moj stil i tip pokera. Kratki leveli, malo pocetnih zetona, rebuy cak 2 sata, tako da moras imat puno srece i para da bi zavrsio u lovi.

Ja volim zaigrat na unibetu 1500gtd u 22:30 upad je 2.50â,¬. Nije los turnir. Igra se shorthanded, znaci 6 igraca za stolom. Brza igra, zbog manjeg broja igraca mozes igrat vise pocetnih handova, a opet nije divlja ko na rebuy turnirima. Okupi se oko 900 igraca, jednom sa ga igro 6 sati, to mi je rekord da sam toliko izdrzao i osvojio 129$. To mi je i dosad najveci iznos koji sam osvojio.

Sta vi ostali volite igrat. Jel igra itko cash, ili neke druge vrste pokera tipa omahe ili 7card stud?

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

:) setnje parkom u 22:30 :) sigurno se svega nagledas ::)
Nisam ni ja nikad probao taj razz al koliko sa skuzio da moras imat najmanje karte da dobijes. A sto se tice omahe tu si u pravu da je luda igra. Jednom sam isto igro freeroll od 3000 ljudi i ostao na pocetku na nekih 200 zetona. i u sledecih 10-15 dijeljenja dosao na nekih 40000. Bio sam ko nas slasher ;D nitko mi nist nije mogo. Na kraju sam osvojio nes sitno, oko pol evra.
Skuzio sam da ima dosta fisheva na tim manje poznatim igrama kao sto su 7card stud, pa mozda bolje posvetit vrijeme takvim vrstama jer je konkurencija slabija, al opet treba i srece.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dignja

Quote from: varan7 on July 29, 2009, 03:48:34 PM
zdravo dignja tebe nisam spomenuo medzu favorite da ne mislis da te smatram losim igracem nego nestalnim. kod tebe uvijek postoji mogucnost da spiskas pare i da onda nemas za turnire. eto zato. ja na unibetu igram redovno turnire sa malim uplatama i tu sam u plusu kad saberem posto svakodnevno vodim evidenciju o uplatama i isplatama kako na kladionici tako i na pokeru. igram redovno slijedece turnire  14 sati i 15 minuta frezeout uplata 1,1 evro. 15 sati 15 minuta frezeout 0,60 evra. 17 sati i 15 minuta  prvi sat se dokupljuju poeni uplata 0,60 , ali ja cim ispadnem vise ne dokupljujem, jer imam logiku, da oni prate ko ima obicaj dokupljivati , nec mora biti tacno , ali ja tako mislim. zatim igram u 17 i 30 minuta uplata 0, 27 centi, tu odma dokupim jos , 025 centi i to je kraj ako izgubim. zatim u 02 sati frezeout uplata 1,1 evro i najbolji za igrati u 03 i 30 minuta poeni se dokupljuju , ali normalno ja ne dokupljujem. uplata je 1,1 evro , afond je 100 evra . obicno na 5 igraca se dijeli , prvi nosi 40 evra, a ucestvuje uvijek izmedzu 30 i 40 igraca. eto dignja ja ti igram te sitne turnire  i meni su dobri. na kes idem veoma rijetko i ulozim dva evra na 0,2- 0,4 centa ako izgubim ne igram vise , a  ako dobijem 8 evra prekidam  tako sam zacrto. iznimka bila neku noc spominjao sam bio neki lud bugar koji je svako dijelenje igrao all in a nikako da ima  nijednu dobru kartu ,  pa sam zato igrao iznad zacrtane norme.  pozdrav svima nadam se da vas nisam udavio.

To si u pravu skroz.Lako mi se desi da u po dana spiskam celu banku  ;D. Jbg sta da kazem samokontrola je majka  :).
P.S. hvala ti na ovim informacija i probacu sigurno jedan od ovih turnira,pa se mozda vidimo na nekim.

Q-Q

Evo da i ja recem koju... Vec sam spominjao da mi je omiljena Omaha H/L, mozda malo smor za savladati ali mnogo kombinacija daje dodatnu car i igra mi je ok-a vazi pravilo da ima gomila losih igraca na manje popularnim igrama, poput te... Isto vazi i za Razz poker igru, mrsko mi je sada objasnjavati pravila ali evo ovde sam to vec napravio pa koga zanima nek pogleda... http://www.pokerigre.rs/pravila.php?id=47
inace igra je pomalo obicna i dosadna ali opet ima svojih caka i fazona a ako igrate H.O.R.S.E. turnire morate poznavati... Svojevremeno, i to mi je valjda bio zadnji Freeroll (ne racunam ove sada na Unibetu) na kojem sam sudelovao, i osvojio 1. mesto- na H.O.R.S.E. Freeroll turniru Full Tilt pokera, i to sam odlucujuce ruke odigrao bas  na Razz-u.  Taj turnir mi je ostao u secanju, jer tamo bude preko 2000 prijava uvek i posteno zaradjenu nagradu od cak $15 sam investiro u cash game i svoja prva iskustva na Real Money stolovima...
Inace meni je draza igra za Cash stolom nego turnirska, jer mozes ustati kad hoces, ili si dobar ili te ne ide.. dok bi ovde odusto ponekad i kada sam dobar jer mi dosadi ili me izmori... Holdem, Omaha, Omaha H/L pot i no limit-na cash stolovima 0.10-0.25 ili 0.25-0.50 su mi omiljene poker zeze...

Angell

Cestitam za dobitak na kladionici, drago mi je sto bar nekog ide. Evo ja jucer i danas na pokeru ispadam taman pred lovu, a i na kladionici ne ide isto :(
Ovim putem pozivam sve koji igraju kladionicu da postaju svoje tikete i parove u forumu za kladionicu tako da malo ozivimo i taj dio foruma, jer bilo bi dobro da probamo malo zaraditi i na tom dijelu ;D. Nemojte biti sebicni podijelite to s ostalima ;D

Preporuka za clanove:

noja

gde ste pokerasi ,sta radite po ovoj vrucini?

Angell

;) ja krenuo sa poslom danas i tako lagano opet po starom ::)

Preporuka za clanove:

Q-Q

Quote from: noja on July 31, 2009, 01:43:04 PM
gde ste pokerasi ,sta radite po ovoj vrucini?
A sta bi pokerasi... Klima (ladno pivo) i POKER. ;)
Pozz

noja

Pozdrav svima,

Evo da se i ja malo pohvalim  ,danas u 20.00 na expektu igram najjacui turnir  sto se mene tice.Fond 10 000 $.Na turniru se igra samo po pozivu,naime pobednici dnevnih turnira u zadna 2 meseca se bore za ove zanimljive nagrade(ja sam 2 puta pobedio),Dvadeseto mesto nosi 120 $.Ima da se krjemo..
Inace poceo sam da na forumu stavljam  svoje parove pa ako je neko juce prepisao ,bio sa 100 %.

pozdrav

Angell

Svaka cast, cestitam za jucerasnji 100% ucinak na kladionici, i nadam se da ces i danas to ponoviti ;D Sretno na turniru danas i neka mocni river bude uz tebe ;D ;D

Preporuka za clanove:

dignja

Imas Strajo pod delom foruma :fudbal-> "pa razne lige".Takodje imas pod Tipovi foruma->Vasi tiketi.

dignja

Quote from: noja on August 02, 2009, 09:18:46 AM
ja sam 2 puta pobedio
pozdrav

Jel to znaci da imas pozvicnicu viska  ;D.

noja

Quote from: dignja on August 02, 2009, 03:16:50 PM
Quote from: noja on August 02, 2009, 09:18:46 AM
ja sam 2 puta pobedio
pozdrav

Ne  samo jedna vazi.Pise u dopisu sto su mi poslali.
Jel to znaci da imas pozvicnicu viska  ;D.

noja

Malo mi  se nesto pobrkalo  pa da ponovim  da samo jedna vazi ,tako su me obavestili  u dopisu.inace do ovog trenutka ima nesto preko 200 upisanih..

noja

Kako si prosao juce na pokeru?Ja sam  5 puta dosipao gorivo no nije vredelo,kad neide neide.Al  zato veceras !!!! :o :o :o :o :o :o :o