News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:54:25 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

slasher

pozz svima
cestitam strajimiru na jucerasnjoj pobedi (ali sam se nadao da ce biti drugi pa da me ne pretekne na ukupnom plasmanu ;D), kao i Q-Q na prvom mestu u ukupnom plasmanu i lepom gestu sto ce podeliti dobitak
moram cestitati i noji na jucerasnjem dobitku na kladionici 1700e je lep dobitak (mora nam reci sta je igrao, i ubuduce da nam ostavi koji tip pa i mi nesta da dobijemo 8))

dignja

Mislim sta reci,stvarno dobra i zanimljiva liga.Lepo organizovano i sto se mene tice svidjaju mi se ovakve lige,naravno nije na odmet da je jos koji ucesnik bio tu,onda bi bilo jos zanimljivije.
P.S. Juce na unibetu posle naseg turnira sednem da igram kvalifikacije za 100 000 guaranteed.Bilo nas 17 a prva dva dobijala mesta za taj finalni turnir u nedelju 26-tog.I zavrsim treci  :-\,Al ne odustajem,s tim trecim mestom sam dobio 45e (inace buy in je bio 6) tako da sad igram dok ne dobijem to mesto u nedelju  ;D.

El Fenomeno

Cestitke pobedniku i od mene a takodje i svima onima koji su ucestvovali i osvojili neku nagradu, svaka cast. Takodje cestitam moderatorima na odlicnoj organizaciji jos jedne lige i nadam se da ce se taj trend dobre organizacije nastaviti i u narednom periodu.

pozz

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

noja

Quote from: varan7 on July 23, 2009, 03:03:02 PM
zaboravio sam cestitati noja tvome sinu za pocetak je zaista dobro ukapirao  samo da nauci da ne treba toliko blefati nego samo ponekada kada je bas situacija , a za to treba iskustvo da se procjeni kada je to vrijeme,  i treba poznavati igru igraca s kojima igras. ali igra mu je bas kao da ti je sin  dobro igra , ali je nestrpljiv. on bi da odma zavrsi igru. samo igra all in  all in allin
Hvala ti,
samo nemoj  misliti  da je to kod mene cesto.I ja ti bome igram  na sitnije  a singlove  i do 100e.Medjutim juce mi legla cela Liga Prvaka pa cak i poljska Wisla (igrao 1X @2.25).Tako da sam juce potrosio nesto preko 100e  ,medjutim  doslo sve...
Danas sam vec  300 e uletoe .nasao  sam  10-tak undera2.5 i to izmesao u  4 kladionice.Medjutim  da se ne bi zaleteo  i potrosio pare ja sam vec danas povukao tacno 1000 e.
A sto  se sina tice nije on  bas naivan i mali .Ima 23 g (zadnja godina el.tehn.fak.u NS) i bavi  se racunarima.Srecom  kocka ga ne interesuje pa je ovo  sinoc preko volje ,da bi ja bio sa gostima.Zurio je u grad pa sam  mu ja rekao  da forsira ,mada iskreno voleo bi  da sam  te pobedio.takav sam imam pobednicki mentalitet .Volim pobede.
Sve najbolje kolega i da ti se ono dobro okonca pa da nastavimo druzenje preko turnira i ovog foruma.

Pozdrav iz Kikinde

Q-Q

Evo ovako, uz sve cestitke i zahvale i naravno druzenje u prijateljskoj atmosferi imamo izgleda svi razloga da budemo zadovoljni. Poker, kladionica... A evo i jos 1. recite DRAGICKA!
:D Imacemo NOVU ligu!!!  Predlog je u pripremi do ponedeljka, a krenuce pocetkom 8. meseca-znaci primamo sve savete, dobronamerne naravno. Vec znam da vas je vecina za vise turnira Cetvrtkom  ;D pa ce tako i biti... Sticemo iskustvo i nadamo se da ce opet ova biti bolja od prethodne i tako dok ne postignemo savrsenstvo ;D ne nego malo ozbiljnosti: recite u vezi vremena odigravanja, dana, fonda, podele... bilo sta sto vam pada na pamet. Naravno da se ne moze svima udovoljiti ali demokratski cemo postivati vecinsku suglasnost u bilo kom pogledu. Ukoliko bude dvojbi ili nesuglasica onda cemo se vratiti u staro dobro doba diktature pa ce Q-Q gvozdenom rukom lupiti od stol... Mislim da se mozemo oko svega dogovoriti tako da se nadam jos 1. ugodnom druzenju ovaj puta uz vise sudeonika. Da, 1 detalj vezan za novu ligu, ovako iz 1. ruke, nista extra, ali cisto dobre namere- svaki igrac koji sudeluje na svim turnirima lige-dobice â,¬3 na poklon + ostale nagrade. Nije bogatstvo ali otplati barem 1 buy-in... Uglavnom, sve detalje cu jos objaviti kasnije. Sto se tice isplate s proslog turnira-receno mi je da bi trebala biti do sutra!
Ja se nadam da ce i biti a vas (posto je ja necu dobiti  >:() molim da javite i kada se to desi. Sto se tice mog gesta-mislim da ce i nagradjeni pametno iskoristi poklon i svakako sam misljenja da je bolje da 10 ljudi igra i druzi se mesec dana nego da 1 to popije za 1. noc ;D
Evo kako bi trebala izgledati podela extra â,¬150

1. Q-Q         â,¬ 50  Podela 10Xâ,¬5
2. strajimir      35
3. slashernb    20
4. dignja0705  15
5. ana_garo     10
6. noja57          6
7. birdbvs          5
8. Angellz          4
9. luckyboy1111  3
10.grnppvc          2

Igraci koji bi trebali dobiti poklon po â,¬5 : krkobabic, ivan-dzo, EviYan, PatriotsSRB, igor0909, doomsd, BokiZr, nando2, dejan63, blablaitebi.

Da zavrsim ovaj referat do skorog obracanja... Pozdrav svima i srecne ruke bili!!!

noja

Svaka cast  Q-Q,
Cini mi  se da su pare danas ve legle !!!
A za novi turnir sam tu  a najvise bi voleo  da se igra CETVRTKOM * sala Strajo)

Q-Q

Samo da kazem da je i u proslom takmicenju na freerollu bilo nagradjeno 10 a na buy-in 5 igraca. A nama se situacija desila zbog greske Unibeta sto je umesto Freerolla ubacen â,¬1 buy-in a nagradni fond ostao namenjen besplatnom turniru... Jos sam razmisljao o vecem broju turnira-bar za 1-a mozda i vise.. kako bi igrali cesce. Zanima me tajming-jel ovaj ok 21:30 i za ubuduce da ga ne menjamo onda i neka bude svaki puta isti da s tim ne komplikujemo... I Strajimire unapred izvini ali ako bude veci broj turnira mislim da ce morati-ako ne igramo Petak i Subotu, nesto upasti u Cetvrtak. Jedino sto ti mogu pomoci to je da bude Freeroll koji ce imati vise igraca i mogucnost dokupljivanja, ili ako vecini odgovara da termine odigravanja pomerimo na npr. 22h. Recite...
P.S. Znaci za pare je sve ok, da ne pitam vise... Bilo bi ok kada bi neko od ovih mojih nagradjenih isto potvrdio-lepse bi se osecao... Al mozda ni ne znaju pa cu ih obavestiti mailom. Pozdrav!

dignja

Svaka cas Q-Q.Pare legle.Sto se mene tice ovi vecernji turniri su ok,moze se igrati u to vreme,ali po mogucnosti radnim danima.

P.S.Nemogu ja docekati tu novu ligu,ajd oranizuj neki freeroll ili neki mali freezout pre pocetka lige  ;D.

noja

Pozz

Sto me ide nesto zadnji par dana poker pa to je da ne poverujes.Kao  da je moj  sin pravio program za poker ,tako mi se namestaju karte.Sinoc opet kasno  na expektu  za neku sicu sam igrao i vodio ubedljivo pa mi dojadilo  i ja odustanem na finalnu tablu, i ujutro pogledam ja bio 3 .Steta sad zbog Straje mogao sam  mu  se revansirati dok me ide.

Sto  se ovog naseg turnira tice ja nemam ni predloga ni primedbi ,meni  sve pase  a licno bi voleo da se izbegne CETVRTAK  jer onda nije to to ako mi omladinci nismo kompletni.

Srecno

Q-Q

Polako Noja, cuvaj srecu i za kasnije... trebace. Nego da vas onda priupitam o vremenu-kaze strajimir moze i u 22h, noji svejedno, i meni bi odgovaralo posto neka rekracija uvece, setnja... Znaci malo kasnije tj. od 10, ako nema onih koji rade rano ujutro ali opet je dovoljno neka 2h igre tako i da ustaju rano mogu leci oko ponoci sto za leto nadam se nije prekasno. Znaci da svi turniri budu od 22h umesto dosadasnjih pola sata ranije tj. 21:30h. Jel usvajamo? Za cetvrtak necu obecati nista ali probacemo iskombinovati...
Sto se tice predloga dignje, i ja sam za veci broj tj. cesce odigravanje turnira. Evo kako bih predlozio-umesto dosadasnjih 6 turnira lige, mozemo staviti 9. I to ovim redosledom odigravanja: Freeroll-Rebuy-Freezout i tako 3x. Nagrade i poeni bi bili isti mislim da to nema potrebe menjati a upadi takodje, Freeroll (besplatni,  â,¬1 dokupljivanje zetona), Re-buy â,¬2 (â,¬2 dokupljivanje), Freezout â,¬3 (bez dokupljivanja). Pa recite jos koju pametnu do Nedelje kada cu kompletirati i poslati predlog Unibetu.
Evo upravo sam nabrzinu probao iskombinovati raspored, strajimire kao sto rekoh bice 1 i to poslednji freeroll u cetvrtak. Ako neko ima problema sa Sredom i Nedeljom taj ce biti u autu posto je vecina tih dana. Ako necemo vikende i cetvrtak stvarno je tesko uklopiti.

noja

Straimire ,odgovori na PM da znam da li  da igram veceras???

noja

Quote from: Q-Q on July 24, 2009, 01:59:17 PM
Polako Noja, cuvaj srecu i za kasnije... trebace. Nego da vas onda priupitam o vremenu-kaze strajimir moze i u 22h, noji svejedno, i meni bi odgovaralo posto neka rekracija uvece, setnja... Znaci malo kasnije tj. od 10, ako nema onih koji rade rano ujutro ali opet je dovoljno neka 2h igre tako i da ustaju rano mogu leci oko ponoci sto za leto nadam se nije prekasno. Znaci da svi turniri budu od 22h umesto dosadasnjih pola sata ranije tj. 21:30h. Jel usvajamo? Za cetvrtak necu obecati nista ali probacemo iskombinovati...
Sto se tice predloga dignje, i ja sam za veci broj tj. cesce odigravanje turnira. Evo kako bih predlozio-umesto dosadasnjih 6 turnira lige, mozemo staviti 9. I to ovim redosledom odigravanja: Freeroll-Rebuy-Freezout i tako 3x. Nagrade i poeni bi bili isti mislim da to nema potrebe menjati a upadi takodje, Freeroll (besplatni,  â,¬1 dokupljivanje zetona), Re-buy â,¬2 (â,¬2 dokupljivanje), Freezout â,¬3 (bez dokupljivanja). Pa recite jos koju pametnu do Nedelje kada cu kompletirati i poslati predlog Unibetu.
Evo upravo sam nabrzinu probao iskombinovati raspored, strajimire kao sto rekoh bice 1 i to poslednji freeroll u cetvrtak. Ako neko ima problema sa Sredom i Nedeljom taj ce biti u autu posto je vecina tih dana. Ako necemo vikende i cetvrtak stvarno je tesko uklopiti.

Potpisujem sve  do reci...

noja

Quote from: varan7 on July 24, 2009, 06:17:36 PM
omladinac poslao sam ti odgovor ima sat vremena , i zamolio te da ti meni odgovoris na e-mail da li si dobio moj odgovor posto ja nisam bas vican ovim porukama , pa ne znam da li si dobio. madzutim ili nisi vidio da si dobio poruku od mene ili ja nisam dobro poslao . javi se na moj e-mail.   zoranpandurevic@hotmail.com

Hvala OK

krko

Nisam igrao zadnji free i rebuy, nije mi internet nesto radio, ali sve u svemu, cestitike na dobro organizovanom poslu i naravno pobjedniku Q-Q.  ;)
Nemam nikakvih posebnih zamjerki, jedino kao sto sam rekao i prije malo mi nije ok da se na forumu ne javlja 90% ucesnika lige koja zivi maltene zahvaljujuci ovom forumu. Razumijem da je bolje da nas ima vise, da je kvalitet bolji, ali nekako mi to dodje da se ljudi javljaju samo da klepe pare i vozdra. Naravno da je cilj svakome od nas da ide na pobjedu, ali neki limit mora postojati. Inace ima fakat extra ljudi i na forumu i medju igracima, nisam cuo ni vidio nijednom ni svadju ni prozivku i zato pozdrav za sve... ;)

noja

Bome ima ovde varnica posebno medju omadincima ( Straja i Noja,mada imamo godina  ko vas 5-6  ostalih).Samo mi to kuturno.Salim  se naravno ,ovde vladaju super odnosi a na turniru  sve pljusti od udaraca.tako i treba!

Srecno