News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:53:26 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 17.02.2009.

Started by El Fenomeno, February 17, 2009, 12:14:55 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: Gamebookers

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica Gamebookers.
I mesto - 30 eura,  II mesto - 15 eura,  III mesto - 5 eura

Takmicenje pocinje 01.02. a zavrsava se 28.02.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

ivan-dzo

br.6
skor:1/5-100
vreme:20.30
Par:Frosinone - Parma    FT 1:2
Tip:4+
kvota:4.00

Analiza: Čini mi se da je ovde velika šansa da bude 4 i više golova.
Prva utakmica izmeÄ'u ova dva protivnika u prvom delu zavrÅ¡ila 2-2.
Oba tima su u usponu forme.
Parma demolirala kod kuće Groseto 4-0, Frosinone dobio u gostima Trevizo 2-1.
Vreme je da Parma konačno zaigra dobro u gostima, Frosinone je samo 3 boda od opstanka.
Znači, nema kalkulacija, igra se otvoreno, biće golova...
Kao i obično, preporučujem da se odigra 3+, sigurnija opcija, a ovde sa ulogom 4/10 igram 4+.

GL/SREĆNO

Sami

br.1
skor:0/0
vreme:21:00
Par:Le Mans v Lille   FT 0:0
Tip:X
kvota:3.00

Analiza:Duel 6 plasiranog Lila i 16 Le Mansa je meni izuzetno zanimljiv s obzirom da imam misljenje da je Le Mans daleko kvalitetniji nego sto to pokazuje njihovo mjesto na ljestvici,dok je Lille uvjek opasan bio domacin bio gost.Le Mans je uspio u zadnjih 7 utakmica u ligi da osvoji svega 1 bod! Dok je Lille poslije 4 uzastopne pobjede igrao nerjeseno pa opet dobio i na kraju izgubio jednu utkmicu.Prije svega mislim da je Le Manse ovako slabo plasiran jer ima relativno mladu momcad,dok Lille igra sasvim solidno.
Sve u svemu moje misljenje je da ce oni veeras da podjele bodove.

Pittsburgh

br. 7
skor 4/6
vreme: 14:00
par: Santoro- Benneteau   FT 6:4, 4:6, 2:6
tip:0:2 tacan rezultat
kvota:2.9
Analiza: Santoro je covek prica za sebe.Showman,ali cvek koga su godine stislte.Covek od koga se svake sezone ocekuje da se povuce i nikako.Igrao je dobro na US openu ali to je ipak Grand slam,tada ima veci motiv.Ovde iako se igra u Francuskoj nece imati veliku podrsku publike,jer i sa druge strane se nalazi Francuz,Beneto.Covek koji ima odlican servis,sto ce Santoro-u pruziti jako malo prilika za break,a Santoro ce se muciti sa svojim servisom koji nikako vise nije jak i ubojit.Moje misljenje je da ce ovo biti laganih 2-0 za Benetoa.

Montenegro88

br.10
skor:6/9
vreme:16:30
Par:Bellucci T. v Granollers-Pujol M.   FT 5:7, 5:7
Tip:2
kvota:2.05

Analiza:Evo jednog tipa izvucenog na silu. Sastaju se Brazilac i Spanac a ja prednost dajem Spancu a i sad vidim da je kvota na njega pocela da pada blago. Igra se U Bueonos Airesu a pretpostavljam da je podloga sljaka...  Na toj podlozi bi se Spancu otvorile mogucnosti za pobjedu jer Spanci tradicionalno dobro igraju na toj podlozi i pravi us maheri za to. Srecno.
Prijavite se za takmicenje na http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx156054 i udjite u moj tim Montenegroooo

dignja

br: 6
skor: 3/5
par:Dimitrov G. v Simon G.    FT 6:4, 3:6, 5:7
tip:under 20.5 games
kvota:1.9
kladionica:Gamebookers
Analiza:

Mec prvog kola teniskog turnira u marseju izmedju drugog nosioca turnira i osmog igraca na svetu francuza Gil Simona i 401 igraca na svetu bugarina Grigor dmitrova.Kvota na pobedu Simona po meni i prevelika,krece se od 1.15-1.25,ali mislim da je to zbog cinjenice da je bugarin na proslom turniru u rotterdamu proso jedno kolo,pobedio berdiha i cak uspeo da uzme set najboljem igracu sveta nadalu. Ali to sto je Dmitrov pobedio berfiha i uzo set nadalu je sigurno prednost za simona.Sad sigurno nece uci opusteno u mec,nego ce uci sasvim skoncetrisano i mislim da nece podcenjivati protivnika s obzirom da je bugarin 401 igrac na svetu.
Simon za sad u ovoj godini  nema nekih zapazenih rezultata.Ovo mui je mozda prilika za to jer je na domacem terenu,drugi je nosilac,bolji od njega je samo djokovic,ima sasvim solidan zreb.Mislim da nece simon dati sansu smitrovu da mozda napravi neko iznenadjenje,verovatno ce ovde odlucivati sto se kaze jedna lopta tj jedan brejk za jedan set.Simon je takav igrac ako napravi jedan brejk njemu je to sasvim dovoljno i igrace lagano do kraja seta gde ce se najvise skoncentrisati na svoj servis.Zato se plasim da odigram hendikep na Simona (koji je -5.5) jer po meni,jeste da ce simon dobiti,po mok misljenju,mec u 2 seta ali to ce najverovatnije biti 6-4 6-4,bas ako se potrefi da neki set bude 6-3 pa da mozda dodje sa hendkipom.Takodje moze mec da ode i u taj brejk ili vise ali onda padaju oba tipa tako da je mozda sigurnije igrati under 20.5 gemova.

makadeba

br.5
skor:3/4
vreme:
Par:Barnli - Koventri Siti   FT 1:1
Tip:1
kvota:1.8

Analiza:
Barnli je u velikom naletu i je sve blizi mestama koja vode u plej -ofa Engleske 2 lige. zadnje 4 utakmice kod kuce je pobedio a skor sa danasnjim protivnikom je daleko bolji negoli za gostina. Iako Koventri u gostima se pokazao kako tvrd orah i ima samo jedan poraz u zadnjih 6 utakmica ipak danas ke napustiti teren sa navednutom glavu. Mozemo ocekivati i efikasan susret zato sto u zadnih utakmica obe utakmice igraju 3+. Pa da vidimo ;D