News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:21:12 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 15.02.2009.

Started by El Fenomeno, February 15, 2009, 01:34:33 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: Gamebookers

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica Gamebookers.
I mesto - 30 eura,  II mesto - 15 eura,  III mesto - 5 eura

Takmicenje pocinje 01.02. a zavrsava se 28.02.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

tuninho

br.:6
skor:1/5  -300
vreme:17.00
Par:Numancia-Mallorca    FT 0:1
Tip: x (draw)
kvota:3,25

Analiza:

Ovo će biti tijesna utakmica. Numancia imaju prednost domačeg terena a Mallorca je siromaÅ¡na u gostima sa evidencijom  1-1-9, ali če u ovoj utakmici želeti da prikupe barem jedan bod.   
Numancia na ljestvici ponovo je pala na mjesto koje vodi u drugoligaÅ¡ko takmičenje, gdje je neko vrijeme isto i Mallorca.Utakmica u Soria je stoga izuzetno važna za obje ekipe. Numancia ima seriju mnogo vrlo težkih utakmicanjih iza sebe znatno boljih  konkurenata,a danas dolazi Mallorca,koja je u njenom rangu.Za goste iz Mallorce bi poraz značio ozbiljan udarac,a uvelike bi se smanjila mogućnost ostanka u ligi. Strateg gostiju Manzano kaže da ima recept za uspjeh,ali kod Numancie u ovoj sezoni izgubila je i Barcelona ... Biče vrlo težko kao Å¡to rekoh na početku,ali ipak tipujem na nerjeÅ¡en rezultat i borbu Mallorce da osvoji barem bod.

25/09-08     Primera Division     Mallorca vs. Numancia   2:0      
24/04-05    Primera Division    Numancia vs. Mallorca    1:2    
05/12-04    Primera Division    Mallorca vs. Numancia    3:2    
08/04-01    Primera Division    Numancia vs. Mallorca    0:2    
12/11-00    Primera Division    Mallorca vs. Numancia    2:1    
30/01-00    Primera Division    Numancia vs. Mallorca    3:1    
12/09-99    Primera Division    Mallorca vs. Numancia    3:0

ivan-dzo

br.5
skor:1/4+-000
vreme:12.00
Par:Xerez - Salamanca   FT 2:1
Tip:4+
kvota:4.00

Analiza: Derbi meč. Oba tima u odličnoj formi. Xerez ima u nizu 3 pobede, i u poslednjih 12 utakmica je na čak devet dao po dva gola. U odličnoj su formi, igraju dobro u odbrani pogotovo, u zadnjih 5 utakmica primili samo 1 gol. Znači biće teÅ¡ko, ali Salamanka je takoÄ'e u dobroj formi, i daje dosta golova. 6 poslednje kolo Sevilli II, 2 u gostima Herkulesu i uopÅ¡te oni su tim koji ne zna da se brani. Igraju otvoreno od prvog minuta, pa Å¡ta urade. Volim da ih gledam, i mislim da su dobre Å¡anse da ovde vidimo bar tri gola, a ja ću da probam sa 4+.

Odigrali poslednje dve meÄ'u sobom 2-1 i 2-2.

SREĆNO !!!

filipsrbija

br.:6
skor:3/5 
vreme:21:00
Par:Atl. Madrid-Hetafe    FT 1:1
Tip: 1
kvota:1.7
Analiza:
MlaÄ'i gradski derbi je veoma zanimljiva utakmica. „Crveno â€" beli“ su posle pet utakmica bez poraza i smene trenera Aguirrea doÅ¡li do sigurne pobede u Huelvi. Getafe nije iskoristio priliku da na svom terenu pobedi Espanyol. Roberto Soldado je opet bio strelac za „momke iz predgraÄ'a“, pa je njegovo mesto u startnoj postavi zagarantovano. U jesenjem delu prvenstva Atletico je kao gost pobedio na stadionau „Coliseo Alfonso Perez“.
UspeÅ¡an debi na klupi Atletica bivÅ¡eg golmana Abela Resina. Pobeda u Huelvi konačno je unela malo radosti posle jednomesečnih posrtanja. ÄŒim je „proradio“ tandem Aguero â€" Forlan, pobeda ekipe iz Madrida nije doÅ¡la u pitanje.Već u trećem minutu „crveno â€" beli“ su postigli gol i sve je nagoveÅ¡tavalo da će utakmica protiv Recreativa zavrÅ¡iti drugačije nego Å¡to je to bio običaj u poslednjih mesec dana. Bilo je primetno da je u startnoj postavi zaigrao Pablo Ibanyez, nekadaÅ¡nji reprezentativac Å panije, Antonio Lopez i Raul Garcia. Na taj način je Abel želeo da poÅ¡alje poruku da je važno da u ekipi igra nekoliko roÄ'enih Å¡panaca koji po prirodi stvari osećaju neÅ¡to izraženiju pripadnost bojama kluba koji brane. Odbrana je delovala mnogo sigurnije nego u prethodnim mečevima a napad je povratio svoj stari sjaj. Reakcije Å¡tampe, navijača i komentatora su raznovrsne. Jedni su miÅ¡ljenja da je smena Aguirrea uprkos porazima bila greÅ¡ka i da je meksikanac bio „miniran“ od strane pojedinih najboljih fudbalera koji se sa njim nisu slagali. Drugi opet smatraju da je Abel kao čovek koji je najveći i najbolji deo svoje sportske karijere vezao za Atletico, najbolji i najlogičniji izbor te da bi sa njim ekipa mogla da pronaÄ'e potrebnu stabilnost. Jedni mu priznaju odlučnost i strogost u odlučivanju Å¡to će sigurno uticati na povećanje discipline u ekipi. Getafe je sledeći protivnik koji poseduje izrazito visok nivo tehničkog kvaliteta. Njihovi fudbaleri vole da se nadigravaju, da imaju loptu u svom posedu pa samim tim ostavljaju dosta prostora za kontranapad. To odgovara igračima Atletica koji će pod voÄ'stvom Abela Resina izgleda povratiti svoj tradicionalni stil kontranapada, koji ih je proslavio tokom Å¡esdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina.
Derbi susret gradskih rivala će verovatno obilovati uzbuÄ'enjima i golovima. Domaći tim je favorit ali Getafe nije bez Å¡ansi. Atleticu su bodovi neophodni da bi nastavili proboj ka pozicijama lige Å¡ampiona dok je ekipi iz predgraÄ'a potreban barem bod da ne bi dospeli u donji deo tabele.

Pittsburgh

br. 6:
skor: 3/5
vreme: 19:00
Par:Espanyol- Sevilla   FT 0:2
tip: 2
kvota: 2.40
Analiza: Mislim da je krajnje vreme da se Sevilja digne iz letargije u kojoj se nalazi.Protiv Betisa ih je omeo crveni karton Dushera,mada nisu ni do tad priakzali neku sjajnu igru.Ipak Espanyol je ove sezone u tako losoj formi i jako lose igra(sem u mecevima sa Barsom) da mislim da je ovo prava prilika za Sevilju...Ipak Sevilja ima ubitacan napad koji mora da proradi+ sjajne krila.Uz to ide dobra odbrana i dobar golman.Jedini problem ovde je sto gostuju, ali titule(za njih je ove seszone odlazak u LS kao titula) se osvajaju u gostima i mislim da bi bilo previse da jedna ovako dobra ekipa ne igra LS dve godine zaredom.Zato dvojka na ovom mecu za mene poprilicno siguran tip...

noja

br.07
skor:3/6
vreme:16.00
Par:     Luzern v Young Boys   FT 2:3
Tip: 2
kvota:1.95

Analiza:
Domacini su na zadnjem mestu i imace puno problema za ostanu u eliti.Oni su na gostovanju protiv Ksamaksa odigrali jedan izuzetan meč. Na kraju je rezultat bio 3:3, a igrači Lucerna zadovoljno su napustili teren. Istina je, oni su nam još na kraju prvo dela šampionata pokazala spremnost da pod svaku cenu ostanu u ligi, jer su na svom terenu u poslednjem jesenjem kolu pobedili Bazel sa neverovatnih 5:1!!! Sada igraju sa sjajnom ekipom Jang Bojsa, koja je u kao domaćin slavila u prvom kolu protiv Bazela sa 3:2. Verujem da će domaćin ovaj meč shvatiti vrlo ozbiljno. Moraju imati vere da mogu do pobede, a siguran sam u to da će ponovo odigrati dosta ofanzivno, jer nemaju šta da izgube.

Jang Bojs igra kao preporoÄ'en. Posle vrlo loÅ¡eg start, oni su vezali niz dobrih rezultata. Taj niz su nastavili i u prolećnom delu Å¡ampionata. U prvoj utakmici su na svom terenu savladali Bazel sa 3:2. Iako su prvo poluvreme odigrali bez golova i dosta loÅ¡e, obe ekipe su skupile snage i u drugom polvremenu postigle čak 5 goloa, stim da je ponovo Jang Bojs bio na visokom nivou i na kraju zasluženo slavio na ovom meču. Očekuje ih vrlo teÅ¡ko gostovanje protiv ekipe koja je najavila napadački fudbal u drugom delu sezone i ekipe koja je trenutno poslednja na tebeli, ali namerava da pod svaku cenu ostane u ovom rangu takmičenja. Nemam sumnje da će Jang Bojs i na ovom meču ići na pobedu, pa od njih očekujem takoÄ'e dosta ofanzivnu taktiku.

Obe ekipe su u prvom kolu nastavka i primile i dale ba 6 pogodaka tako da na ovoj utakmici ocekujem goleadu i trijumf gostiju.

delpjero

br 2
skor: 1/1  +175
vreme: 15:00
par: redjina-palermo   FT 0:0
tip: 1
kvota: 2.60

analiza:      poslednja sansa za redjinu da izbori ostanak u prvoj ligi !

zadnja 3 kola redjina je pokazala veliki pomak na bolje u svojoj igri time su i dosli rezultati,
              bodovi protiv rome i milana to dokazuju i mislim da je dosao trenutak da se naplati ulozeni
              trud. teren u redjio kalabriji je u izuzetno losem stanju i verujem da ce se domacini bolje
              snaci u takvoj situaciji, palermu bodovi nisu neophodni a i u dobrim su odnosima sa domacinom.
              iako ove sezone nije tako godinama je gostovanje u redjiokalabriji jedno od najtezig u ligi.
              di djenaro i koradi su tandem koji moze da ugrozi odbranu po meni nezainteresovanih sicilijanaca.

znaci, mnogo mnogo veca vaznost meca za domacina po meni mu i daje prednost koja bi trebalo
             da bude dovoljna za osvajanje tri velika boda. ako sad ne dobiju vise nema mnogo nade za njih,

Futura

br.8
skor: 3/7
vreme: 15 Feb 09 14:30 CET
Par:Apollon Limassol v Apoel Nicosia    FT 0:1
Tip:1
kvota: 2.50

Analiza:

Od kako je Apollon angazovao trenera Thomas Von Hessena igra odlicno.

Apollon Limassol - Alki   7-1
   AEK Larnaca - Apollon Limassol   1-5
   Apollon Limassol - Anort Famagusta   3-1
   Atromitos G. - Apollon Limassol   3-6

Ocekujem da nastave pobednicki niz i danas savladaju Apoel koji je mozda po nekima favorit u danasnjem mecu i koji takodje igra dobro i tesko gubi bodove, ali uzimaju u obzir rezultate Apoela u poslednja 4 meca ja igram keca.

dignja

br.05
skor:2/4
vreme:20.00
Par:  FC Porto v Rio Ave    FT 3:1
Tip: over 3.5
kvota:2.9
Analiza:

Vreme je da porto pobedi nekog kod kuce,da se tako izrazim,ubedljivo.A gde ce dobiti bolju priliku nego u ovom dule sa ekipom Rio ave.Porto vodeca momcda portugalskog prvenstva dok je ekipa rio ave na zadjem mestu tablice.Rio ave predstavlja najlsoji gostijucu ekipu.Na 8 gostovanja,6 su izgubili,2 odigrali nereseno i nemaju ni jednu pobedu.dali su samo jedan go na gostovanjima dok su su primili 9 sto i nije tako lose,ali je losa cinjenica da im je skor 0-2-6.Porto je kod kuce dao manje golova nego u gostima.Kod kuce su dali 11 golova na 8 meceva.Skor im je da kazemo malo ispod ocekivanog i iznos 4-3-1.Na proslom mecu su remizirali sa ekipom Benfike kod kuce i mislim da im nije dozvoljen kiks u ovom kulu pogtovo sto im dolazi zadnja ekipa lige.Pobeda je neminvna ali je samo pitanje kolikom razlikom ce porto goste ispratiti kuci.Kao sto sam reko po mom misljenju ja mislim da ce ih ispratiti sa najmanje 2 gola razlike u domacinovu korist ako ne i vise.Veoma lako moze biti i 4 i vise golova jer nije ni iskljuceno da rio ave da go pogotovo sto slabo daju golove u gostima a uvek po nekom nepisanom pravilu luzer zna da iznenadi pa mozda i prvi povede.Tako da je po mom misljunju neki predcicjajuci konacan rezultat na ovom mecu 3-0,3-1,4-1 i vise.

makadeba

br.4
skor:2/3
vreme:21.00
Par: Monako - Olimpik Marsej    FT 0:1
Tip:2
kvota:2.40

Analiza:
Danasnji susret za Marsej  ima veliko znacenje jer sa pobedom uspece da se zadrzi u trci za Ligu sampiona ili u kvalifikacii za nju. Monako kod kuci je vrlo nestabilan i moze da iznenadi svakog gosta ali kad pogledamo tabelu videcemo da u ovoj sezoni Monako nema sanse za mesta koja vode u Evropi. Ovaj fakt mislim da ce iskoristiti Marsej jer motivacija igra veliku ulogu a motivacija kod njih je na vrlo visokom nivou. Mozemo ocekivati i vrlo efikasan susret i ocekujem preko 3 gola. ::)

markos85

br.6
skor:1/5
vreme:21.45
Par: Benfica v Pacos Ferreira   FT 3:2
Tip:X
kvota:4

Analiza : Posto je ova nedelja,nedelja kladionica,u kojoj je retko koji favorit pobedio,mislim da ce i benfika kiksnuti veceras.Kvota na keca blago rasta,na dvojku je u opadanju.Prvi mech je bio jako efikasan 3-4,tako da Fereira ima kvalitet da da gol Benfiki,Benfika prosecno daje na svom terenu jedan gol,a fereira daje jedan gol prosecno po mecu u gostima,zato mislim da ako Fereira ne primi vishe od jedno gola da ce biti X.Odavno Fereira nije uzela bodova Benfiki na gosotvanju,i mislim da je vreme da to uchin sada.Forma Fereire je promenljiva,Benfika nema niz pobeda odavno,i mislim da ce ih to kostati titule za koju se bore,a da ce jedan od vecih kisova biti urpavo ovaj kiks.Interesantno je da je Od 16 utkacima jednom je pao X.