News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:28:57 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 11.02.2009.

Started by El Fenomeno, February 11, 2009, 12:28:04 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: Gamebookers

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica Gamebookers.
I mesto - 30 eura,  II mesto - 15 eura,  III mesto - 5 eura

Takmicenje pocinje 01.02. a zavrsava se 28.02.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

noja

br.  05
skor: 3/4
vreme:20.45
Par: Montepaschi SI v CSKA Moscow    FT 74:56
Tip: 2
kvota:1.70

Analiza: Italijani su u drugoj fazi Eurolige startali polovicno.Naime u prvom kolu su izgubili na vrucem terenu u Zagrebu ,dok su u drugom kolu nadigrali prosecni tim Ulkera.ovo je za njih moglo bi se reci odlucujuci mec za plasman u 8 najboljih.Protiv prosecnog Fenerbahce-a su u sledecem kolu slavili sa u 8 razlike iako se ocekivao ubedljiv trijumf, ekipa Montepaschi-ja je pokazala da mozda malo posustaje i iako ima gotovo identican tim kao i prosle godine, mozda i igra za nijansu losije nego prosle sezone. U italijanskom sampionatu su nastavili da dominiraju, tako su tokom vikenda dobili Teramo 19 razlike kod kuce i veruju da ce uspeti da nastave svoju seriju od 12 uzastopnih pobeda kod kuce, a poslednji protivnik koji ih je dobio je bio upravo njihov danasnji protivnik.

Mocni CSKA je nastavio svojim tempom i u top 16 fazi, prvo pobedivsi Fenerbahce sa 18 razlike u gostima a zatim i Cibonu kod kuce sa cak 26 poena prednosti sto govori o tome da ruski tim tek ulazi u drugu brzinu i jedna je od najboljih ekipa Evrope.Montepaschi ce imati prednost domaceg terena i nema sumnje da ce biti pakleno za Ruse, ali preiskusna je to ekipa da bi im to imalo smetalo tako da u ovom duelu prevagu ima CSKA i ako uspeju da iskontrolisu osnovno oruzje Italijana sut, trebalo bi da ostvare jos jedan uspeh i budu korak blizi plasmanu u narednu fazu.
Sve u svemu Rusi su favoriti a dali ce igrati punom snagom videcemo ,veceras!

filipsrbija

br.  4
skor: 1/3
vreme:20:45
Par: Partizan Beograd-Unikaha Malaga    FT 60:59
Tip: 1
kvota:1.83
Analiza:
Kako je Partizan dominatan u reketu(pogotovo zbog tamnoputog Lasme-a i Vranesa), spanci ce svoju sansu morati da traze u sutu za 3 poena, te ce im neigranje jednog od jacih plejmejkera(ne znam mu tacno prezime :)) sigurno biti minus.Partizan je dosta hendikepiran po pitanju spoljne linije kada gostuju, dok centri uvek daju maksimum.Medjutim, kad su u pitanju mecevi u Pioniru, onda se ne zna od koga preti veca opasnost....svi odlicno sutiraju za 3 poena ...Lasme, Tripkovic, Bozic, Vitkovac, Tepic ...a vec duze vreme dobre partije pruza Velickovic, sto ce svakako biti boljka spancima kad se Novica bude izvlacio na liniju 6,25.
Znaci, bolja centarska linija, odlicna spoljna linija, uzavrela atmosfera ...su svakako dobri razlozi da podrzim Partizan protiv spanaca, koji su do sada u gostima prikazivali blede partije.Uz sve ove podatke vazan je i taj da je Partizan u Pioniru neprikosnoven i da moze da se nosi sa svakom jakom evropskom ekipom(sto smo videli u mecu sa CSKA,iako su izgubili sa 1 poenom razlike)

Montenegro88

br.7
skor:5/6
vreme:18:15
Par:Poljska-Vels    FT 1:0
Tip: over 2.5
kvota: 2.15

Analiza: Iz mnostva prijateljskih meceva odabrao sam ovaj iz prostog razloga sto mislim da bi ovdje over trebao da se zabetonira. Vels je poprilicno ofanzivna ekipa,kad igraju zele samo da daju gol vise a iz tog razloga namece se da bi i Poljska mogla da odigra ofanzivno i samim tim over ne bi trebao da doje u pitanje.
Kvota vise nego odlicna. Mec se igra u Portugalu tako da ce ekipe biti rasterecene sto se tice domacinstva i mocice bez pritiska da udju u mec naravno sa napadima bez respekta prema protivniku.
Poljski trener je najavio neke kombinacije u sastavu i sve u svemu ovo je utakmica za koju mislim da je najbliza overu
Prijavite se za takmicenje na http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx156054 i udjite u moj tim Montenegroooo

tuninho

br.:3
skor:0/3  -300
vreme: 22.00
Par:Spain-England     FT 2:0
Tip: 1
kvota: 2

Analiza:

Vrlo zanimljiva utakmica na papiru, dviju zemalja s dvjema najboljim domaćim ligama u svijetu večeras sastavljaju glave.Domačini sada imaju novog managera,vrlo iskusni Vicente Del Bosque i možemo očekivati njihovo vrlo dobro igru, baÅ¡ kao Å¡to su bili u Å vicarskoj i Austriji.U njihovom timu nedostače samo Carles Puyol i da budem iskren i ja očekujem da su trenutno previÅ¡e dobri za Englesku. Å panjolci su osvojili njihove posljednje dvije utakmice protiv njih, uključujući i prijateljske na Old Trafford 2007 i je zapravo osvojio tri njihove posljednje četiri prijateljske utakmice.Britanci i njihov voÄ'a Fabio Capello, vrlo su tvrda momčad igraju na snagu protivnika teÅ¡ko je dozvoljavaju protivniku da se razigra. Å panjolci će na stadion Ramon Sanchez Pizjuan bez nikakve sumnje želiti pokazati,tko je broj jedan u Europi. Na obje strane če biti kraljevska igra, ali viÅ¡e velemajstora dostupnih za ovu utakmicu imat če domači trener Vicente del Bosque.U engleskom timu neče biti Steven Gerrard i Waynea Rooneya,možda i joÅ¡ nekih drugih poput Emile Heskey i Shaun Wright-Phillipsa.Zato mislim da su danas Fernando Torres i David Villa sami sposobni zamotati u crno Engleski tim.