News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:04:25 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 05.02.2009.

Started by El Fenomeno, February 05, 2009, 01:27:59 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: Gamebookers

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica Gamebookers.
I mesto - 30 eura,  II mesto - 15 eura,  III mesto - 5 eura

Takmicenje pocinje 01.02. a zavrsava se 28.02.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

macak007

br. 03
skor: 1/2 +10
vreme: 21:30
Par: Barselona-Majorka    FT 2:0
Tip: over 3.5
kvota: 2.15

Analiza: Svi znamo koliko je Barselona mocna ove godine. Kod kuce uvek daju barem dva ili tri gola a neretko i cetiri. Takodje uskoro pocinje i LS, tako da Barsa sigurno zeli da potopi majorku i tako vec u prvoj utakmici obezbedi prolaz. Sa druge strane ostrvljani nemaju sta da izgube, i sugurni su da mrezu nece moci da sacuvaju, tako da ce morati i da se trude da daju bar jedan gol. Ako bude standardni trio Messi, Henry, Eto'o na svom nivou, ne sumnjam da ce im dati barem cetiri komada.

redondo88

br. 1
skor:0/0 0.0
vreme:21.30
Par:Barselona-Majorka    FT 2:0
Tip:0-2
kvota:2.6

Analiza:
  Uopste se ne slazem sa kolegom iznad mene, kao prvo ovo je utakmica kupa a Barselona nije toliko zainteresovana za kup da bi izvela najjacu postavu barem tako nije bilo do sada. Reklo bi se da ih vise interesuje Liga Sampiona pa im ove utakmice sluze da oprobaju igrace koji su manje igrali a da odmore prvotimce. Majorka je jedna solidna ekipa koja moze dosta. Verovatno ce doci u Barselonu da se brane. Barsa ce izvesti drugu postavu pa kvalitet Barse sigurno nece doci do tolikog izrazaja koliko svi ocekuju. To bi mogla da iskoristi Majorka koja nije izgubila koliko znam barem 6 utakmica a pri tom primila tri gola. Tesko ce Majorka do gola, mislim da bi Barsa mogla dobiti ovu utakmicu sa jednim ili dva gola razlike. Sve u svemu sjajna kvota

Montenegro88

br. 3
skor: 2/2 +???
vreme: 19:45
Par:Prokom Trefl v Armani J. MI    FT 60:62
Tip: 2
kvota: 1.98

Analiza: Mec odluke, iako je tek drugo kolo ovo je mec odluke koja ce ekipa nastaviti da se nada da moze da prodje na fajnal 4 . Prokom je u prvom kolu ocekivano kosarkaski ponizen od Tau izgubisvsi 22 razlike sto je stvarno premnogo. Sada nesto o Prokomu. Kada tim prodje u drugu fazu Evrolige sa skorom 2-8 onda se morate zapitati pa kako je on prosao dalje. Rjesenje je to sto su se u 1 grupu sastavile tri ekipe koje veze s vezom nemaju i koji su totalno van forme.
Milano je bio u grupi sa Partizanom i ne treba objasnjavati kakav je to tim. Za mene ova utakmica ide u dvojku jer Milano ovim brejkom definitivno krci put ka fajnal forom . U sledeca 2 kola Milano ide na dvomec sa TAU i ova pobjeda veceras bi motivisala Milaneze.
Kada bih gledao kvalitet definitivno bi to bio na strani Milana a ako ih krenu trojke veceras onda Prokom zaista nema sta da trazi...
Prijavite se za takmicenje na http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx156054 i udjite u moj tim Montenegroooo

balulec

br. 1
skor: /
vreme: 20:00
Par: PSV - Den Hag  FT 6:0
Tip: under 2.5
kvota: 2.70
Analiza: PSV eindhoven u poslednje vreme ne dava mnogo golova, najvise 2 golova u utakmicu. U ovom mecu ja mislim da ce pobijediti PSV sa rezultat 1:0, i mislim da treba se iskoristiti ovu odlicnu kvotu 2.70. Den Hag nema sanse za golu u ovum mecu protiv PSV. Den Hag ima odlicnu odbranu i mislim da ce u ovom mecu samo se braniti i izvuci jedan bod po mogucnost. Den hag nema mnogo postignuti golovi u ovu sezonu. U Den hagu igraju mnogo mladih igraci u odbrani: Seán Edward Cornelisse Muldoon, Sean Simpson, John Forde. Srecno!