News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:22:51 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 02.02.2009.

Started by El Fenomeno, February 02, 2009, 01:10:56 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Svim takmicarima zelimo puno srece i neka najbolji pobedi!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica: Gamebookers

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica Gamebookers.
I mesto - 30 eura,  II mesto - 15 eura,  III mesto - 5 eura

Takmicenje pocinje 01.02. a zavrsava se 28.02.2009. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

noja

br.  01
skor:
vreme: 15.00
Par:Bologna v Fiorentina    FT 1:3
Tip: under 2.5
kvota:1.65

Analiza:
Bolonja se trenutno nalazi  na 16 mestu  i u solidnoj je formi od kada je ekipu  preuzeo Sinisa Mihajlovic.Imali su niz od 8 ne izgubljenih utakmica ali im je to pokvario  proslonedeljni poraz od Milana.Bologna ima solidan tim pretezno sastavljen od italijanskih igraca, ali u timu ima i sedam internacionalaca, dva Urugvajca Britosa i Rodrigueza koji su dosli na pocetku sezone, tri Brazilca Cesara, Adailtona i Coelhoa kojeg su Mihajlovicevi skauti doveli iz brazilskog Corinthiansa, ali samo na pozajmicu uz mogucnost potpisivanja ugovora na leto. Tu je Gaby Mudingayi, Belgijanac poreklom iz DR Congo-a kojeg je sprski trener doveo iz Lazio-a u kome je i sam igrao i osvojio Scudetto. Bologna-i je u ovom duelu potrebna pobeda da bi se odvojili od zone ispadanja od koje je deli samo pet bodova.

Gosti su na 6 mestu i imaju sanse da se izbore za neki od europskih kupova.U prethodnih deset meceva verovali ili ne nemaju ni jedan remi, vec po pet pobeda i isto toliko poraza. Igraju solidno, ali je problem sto nemaju konstantu formu sto pokazuju rezultati. Zabelezili su prosle nedelje prvu pobedu nakon tri poraza minimalnim rezultatom protiv Napoli-ja.

Oba tima su poznata po tome sto ne daju bas puno golova, ali ih uglavnom i ni ne primaju u tolikoj meri.

Futura

br. 2
skor: 0/1 -100
vreme:02 Feb 09 20:15 CET
Par:Kaiserslautern v FSV Mainz 05      FT 1:1
Tip: 1
kvota: 2.25

Analiza:
Duel dve ekipe koje se nalaze u vrhu nemacke Cvajte i kojima predstoji zestoka borba za povratak u prvu Bundesligu. Imaju isti broj bodova, stim da Majnc ima nesto bolju gol razliku. Prednost dajem domacinu iz razloga sto igra dobro na svom terenu, u sledecem kolu im predstoji tesko gostovanje u Nirnberg, Majnc je igrao kup utakmicu, istina pobedio u gostima Frajburg 1:3 ali sam misljenja da im nece biti lako veceras. U poslednjih 5 utakmica Kajzeslautern na svom terenu ima 1. pobedu i po 2 remija i poraza pa ocekujem i da se taj segment ujednaci, tj da posle vecerasnje utakmice bude 2-2-2

perolozac

br. 1
skor: 0
vreme: 03 Feb 09 02:05 CE
Par: POR Trailblazers v NO Hornets        FT 97:89
Tip: NO Hornets-3,5
kvota: 1,91

Daleko mi je ovo od sigurice, licno sam uplatio under 186,5 u localu sto mi je vredno srednjem ulogu, no ovde je margina za 3 p. niza, a to ne volim igrati...NIKAKO!!!
Duel timova koji igraju dosta organizovanih napada, Portland iztrcava jako malo kontri. Ove sezone tri meca dva debela undera i jedan over koji je presao za svega 2p.Orleans je resio 2 u svoju korist

Obadve ekipe imaju izostanaka, kod Portlanda je situacija malo gora, nema startnog pleja, i krila koje je vec duze out, dok NO duze vec kuburi na poziciji 5 , medjutim u formu im se vraca startna cetvorka West koji je bio duze out, ocekujem da se veceas razigra uz Pola koji je jako hot,bas kao i Pedja te  donesu prevagu...jos kada uzmem u obzir da Roj tradicionalno igra losije u gostima..
Blagu prednost dajem domainu, vec imaju dve pobjede nad Portlandom, kuci imaju dobar skor 22UT 16W 6L, dok je Portland vani nesto malo ispod 50% !

ulog 3u