News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:10:02 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 08.11.2008.

Started by El Fenomeno, November 08, 2008, 12:42:25 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Novo takmicenje je pocelo, prijavi se i postani najbolji tipster Bonus::Tipova...!!!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

br.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:

Analiza:

Takmicenje pocinje 01.11. a zavrsava se 30.11. u 23.59h

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

lopez

br.1
skor:
vreme:16:00
par:Hull City-Bolton  FT 0:1
tip:1
kvota:2.20
kladionica:gamebookers

Analiza:Ekipa Hulla je startovala u engleskom sampionatu odlicno,niko nije verovao da ekipa Hulla moze da igra ovako lep i dobar fudbal ali oni su nam priredjivali iznadjenja iz kola u kolo,vezali su 4 pobede za redom od cega tri na strani pobedivsi Arsenal,Totenhem i Wba u gostima i kod kuce West Ham,onda su igrali dve teske utakmice sa Celzijem i Mancesterom od Celzija igubili kod kuce 0-3 a od Mancestera u gostima 4-3,uprkos porazima igrali su dobro i nakon 2 poraza dolazi im ekipa Boltona u goste koja je startovala jako lose i iz 11 kola osvojila isto toliko bodova,sigurno ce im imperativ biti da osvoje sva tri boda na gostovanju i ubeleze 2 pobedu u ligi za redom a 4 u celom sampionatu i tako napreduju na tabeli i skolne se sa zacelja,ipak mislim da ce da presudi forma ekipe Hulla sa dva odlicna pojedinca Geovanni koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje i Daniel Cousin koji je fenomenaln fudbaler,verujem da sa njima dvojcom pobeda Hulla i nastavak sjajne serije u borbi za neko mesto koje vodi u evropu je sigurna

perolozac

br.3
skor:+231
vreme:Book Closes   9 Nov-03:08 

Portland-Minesota

Ovde necu puno tpkati, Portlanda sam gledao, dva puta, oba doma, obe zasluzene pobjede, protiv SA i Hjustona ekipa za respekt...istina bile su to egal tekme koje su mogle otici i na drugu stranu, i mogu reci da mladici igraju odlicno , na obe strane terena! LaMarcus Aldridge jednostavno dominira u ofaznzivi, istovremeno zajedno sa Joel Przybillom cini odlican defanzivni tandem u reketu , ovaj potonji me pozitivno iznenadi cinjenicom da je veliki radnik , i sakac , te kjada se vrati Oden imace centarsku liniju za velika djela, Brandon Roy-a necu ni spominjati ;D  ali ocu igraca koji iulazi sa klupei, daje veliki smek i jacinu- Rudy Fernandez, momak koji se odlicno ulopio i digao igu Portlanda na visi nivo -14.2 p sa klupe veliki je doprinos...Ovde po meni tekma moze ode samo u jednom smeru, jer se sa druge strane nalazi jedna od tanjih ekipa lige, koja je sinoc ladno prsla,(bez obzira na povrtak B. Milera) takodje od ne bajne ekipe Sakramenta sa -12, te sam misljenja da ce se ovde jos gore provesti..

tip Portland -5
kv 1.5
bet365
8/10

FT 97:93

Futura

br. 2
skor: 1/1 70
vreme: 18:00
Par: Torino FC - US Palermo   FT 1:0
Tip: 1
kvota: 2.40
kladionica: Expect

Analiza:

Mislim da je ova utakmica poslenja sansa Torinu da se prene i krene ka sredini tabele. Poslednjih 5 utakmica ne znaju za pobedu i vreme je da konacno trijumfuju. Palermo je solidna ekipa, igra promenjivo ali ako se izuzme pobeda nad Juventusom kao gosti igraju ipak slabije nego na svom terenu.
U poslednje dve utakmice ovih rivala Torino ima dve pobede i jedan remi. Sve u svemu, mislim da je ova utakmica prilika da Torino konacno pobedi i izadje iz krize, da ce biti lako, sigurno nece, ali ja sam stavio keca.

brd

br. 4

skor:1/3

vreme:01:00(09.11.)

par:N.Y. Islanders - Pittsburgh

tip:2

kvota:2.05

kladionica:expekt

analiza:Pitsburg ove godine mi ne uliva toliko poverenje kao prosle.Daleko od toga da su losa ekipa, ali sigurno nisi najbolji.Medjutim, veceras igraju protiv dosta losih Islandersa i ocekujem pobedu.Nece biti nimalo lako, ali kako Pitsburg postize dosta golova, ocekujem ipak pobedu.Moguc i over!

FT 3:3
Ludo Burazeru!!!