News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:45:52 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Poslednji film koji ste odgledali

Started by El Fenomeno, September 28, 2007, 04:33:38 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Pa da pocnemo:

Nesalomivi sa Brus Vilisom   8,5/10

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

duledu

Crank (2006)  Jason Statham u glavnoj ulozi 8/10

Belgrade

Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno

duledu

Evo par predloga

1        The Bourne Ultimatum (2007)    $69.3M   
Director: Paul Greengrass
Release Date: 3 August 2007 (USA)
Genre: Action / Adventure / Drama / Mystery / Thriller
Plot Outline: Bourne dodges new, superior assassins as he searches for his unknown past while a government agent tries to track him down.

2        The Simpsons Movie (2007)    $25.1M
Director: David Silverman
Release Date: 27 July 2007 (USA)
Genre: Animation / Comedy
Plot Outline: After Homer accidentally pollutes the town's water supply, Springfield is encased in a gigantic dome by the EPA and the Simpsons family are declared fugitives.

3        Underdog (2007)    $11.6M   
Director: Frederik Du Chau
Release Date: 3 August 2007 (USA)
Genre: Action / Adventure / Comedy / Family / Fantasy / Sci-Fi
Plot Outline: A lab accident gives a hound named Shoeshine some serious superpowers -- a secret that the dog eventually shares with the young boy who becomes his owner and friend.

4        I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007)    $10.6M   

5        Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)    $9.52M   

6        Hairspray (2007)    $9.23M   

7        No Reservations (2007)    $6.59M   

8        Transformers (2007)    $6.02M   

9        Hot Rod (2007)    $5.31M   

10        Bratz (2007)    $4.21M   

zelenizub

THE KINGDOM, 2007.
(SAD)

An elite FBI team sent to find a killer in a hostile country

Žanr: Akcija / Drama
Trajanje: 110 min

Glavne uloge:
Jamie Foxx (Ray, 2004.)
Chris Cooper (Breach, 2007.)
Jennifer Garner (Elektra, 2005.)
Jason Bateman (Smokin' Aces, 2005.)
Jeremy Piven ("Entourage" TV serija, 2004.)

Scenario: Matthew Michael Carnahan (Lions for Lambs, 2007.)
Režija: Peter Berg (Friday Night Lights, 2004.)

Sinopsis:
Jamie Foxx glumi FBI agenta koji zajedno sa svojim elitnim timom kontraterorista odlazi na Bliski Istok da bi pronašao odgovorne iza teroristi?kog napada u kom su poginuli ameri?ki radnici u RIjadu u Saudijskoj Arabiji.

TRADE, 2007.
(Nema?ka / SAD)

You'll pay for this.

Žanr: Krimi / Drama
Trajanje: 119 min

Glavne uloge:
Kevin Kline (De-Lovely, 2004.)
Cesar Ramos
Alicja Bachleda-Curus (Sommersturm / Summer Storm, 2004.)
Paulina Gaitan (Voces inocentes / Innocent Voices, 2004.)
Kate Del Castillo (American Visa, 2005.)

Scenario: Jose Rivera (Diarios de motocicleta / The Motorcycle Diaries, 2004.), Peter Landesman
Režija: Marco Kreuzpaintner (Sommersturm / Summer Storm, 2004.)

Sinopsis:
Kada trinaestogodišnja devoj?ica Adriana (Paulina Gaitan) iz Meksika biva kidnapovana i primorana da se prostituiše, njen sedamnaestogodišnji brat Jorge (Cesar Ramos) kre?e u o?ajni?ku misiju da je prona?e. Uhva?ena u podzemnoj mreži internacionalnih kriminalaca koji zara?uju milione na eksploatisanju ljudi, Adrianin jedini prijatelj je Veronica (Alicja Bachleda-Curus), mlada devojka iz Poljske koju je snašla ista sudbina. U svojoj potrazi, Jorge upoznaje Raya (Kevin Kline), teksaškog policajca ?iji ga je li?ni gubitak u porodici naveo da postane Jorgeov saveznik. Od španskih kvartova u Meksiko Sitiju i granice Rio Grande, pa do tajnih internet seks aukcija, Ray i Jorge obrazuju ?vrsto savezništvo dok traže Adrianine kidnapere pre nego što ona bude prodata i nestane u brutalnom svetu podzemlja iz kog se malo žrtava vrati...

Belgrade

I Now Pronounce You Chuck and Larry

do jaja film znaci, ne secam se da sam gledao u zadnje vreme nesto bolje  ;D  9/10

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Belgrade

Mortal Kombat

iako se mnogo nece sloziti, na mene film ostavlja ugroman utisak i vraca nostalgiju , 9/10

El Fenomeno

Put bez povratka -  8/10  Drama

Stari mafijaski film cija se radnja odvija u tridesetim godinama proslog veka.

Preporuka za clanove:

Petar

Glasnici vjetra - drama - 9/10

Film "GLASNICI VJETRA" pri?a je o ratu, ali tako?er i pripovijest o ljudima razli?itog porijekla i iz razli?itih kulturnih sredina, koji me?usobne razlike nadilaze kroz prijateljstvo, povjerenje i potresno iskustvo borbe. Usred strahota rata, razvile su se ?vrste veze izme?u vojnika zaduženih za šifre i njihovih suboraca – marinaca. Prijateljstvo i vojni?ka dužnost stavljeni su na kušnju usred eksplozivnog artiljerijskog ratovanja, snajperskih napada, konstantne pogibije i mu?nih moralnih dilema.

"Film GLASNICI VJETRA govori o iznimno bitnim stvarima, o stvarima kakve su me oduvijek najviše zanimale," kaže redatelj John Woo. "Radi se o dvojici razli?itih ljudi koji dolaze iz druga?ijih kultura i koji sazrijevaju jedan uz drugog u?e?i se me?usobnoj suradnji. Ja sam došao s Istoka i osje?am se, na neki na?in, kao da sam na osobnoj misiji. Doživljavam sebe kao most koji spaja dvije razli?ite kulture kako bih naveo ljude da se me?usobno bolje razumiju." "Želio sam da poruka filma bude antiratna," nastavlja Woo. "Htio sam ljudima pokazati da rat samo ošte?uje naš svijet, a jedina pozitivna stvar (ako tako možemo re?i) koju ljudi od njega imaju su neraskidiva prijateljstva koja u tim uvjetima nerijetko nastaju. Ovaj film govori o iskupljenju i potrebi da se izna?e pravo rješenje."

Naslov filma opisuje ljude koji su bili zaduženi za šifrirane poruke, ali i njihovo Navajo naslije?e. "Vjetar je vrlo bitan u cjelokupnoj shemi stvari i pojava kod Navajo Indijanaca," pojašnjava scenarist John Rice. "On je povezan sa stvaranjem njihovih mitova. Djeluje eteri?no i željeli smo pri?u protkati duhovnoš?u. Naša pri?a govori o ?ovjeku, Joeu Endersu, kojeg je rat izbacio iz ravnoteže, te o duhovnom i unutarnjem emocionalnom putovanju kroz koje prolazi." "Bena Yahzeea je teško ne voljeti," kaže scenarist Rice o drugom glavnom liku u filmu. "To je ?ovjek koji gaji duboko i trajno poštovanje prema svim aspektima života, a rat ga nije uspio promijeniti." Promatraju?i pustošenje svoje svete zemlje, Yahzee i Whitehouse (drugi lik Navajo Indijanca u filmu) ostavljaju svoje dosadašnje živote iza sebe – dosadašnju nevinost i zašti?enost. "Yahzee želi i?i u rat i služiti svojoj zemlji," nastavlja Rice. "On želi biti poput nacionalnih junaka koji su nekada odlazili u rat. No možda nije do kraja spreman na strahote i krvoproli?a koja ga ?ekaju. Yahzee je živio izvan rezervata i vidio je svijeta. On je obrazovan, pametan i želi se dokazati," kaže Rice. "Vjeruje u ameri?ku teoriju asimilacije, u društvo gdje se doseljenici asimiliraju, odnosno amerikaniziraju." Drugi Indijanac - Whitehorse, bolni?ar koji nosi sa sobom kožnu medicinsku torbu i tradicionalnu flautu, nije tako entuzijasti?an kao njegov mla?i prijatelj. "Naš drugi Navajo lik, Whitehorse, mnogo je skepti?niji prema bijelcima," kaže Rice. "On je ?ovjek koji nije puno toga prošao, ali ima jaku intuiciju."

"Osoba za šifru - šifrant," kaže Rice, "to je ?ovjek kojeg Joe Enders ne želi bolje upoznati, ne želi se s njim sprijateljiti. Ve? je sklapao ratna prijateljstva, ali ona, nažalost, nisu potrajala." "U pri?i imamo i jedan lik koji je pun predrasuda," kaže Rice, "no njegove predrasude ?e se u potpunosti raspršiti tijekom filma.

by crovortex.com

Belgrade

I am legend

7/10 Mislim na film, sebi po tom pitanju 10/10  :D 8)

Belgrade

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Preporuka za clanove: