News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:08:29 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 10.10.2008.

Started by El Fenomeno, October 10, 2008, 12:22:39 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Novo takmicenje je pocelo, prijavi se i postani najbolji tipster Bonus::Tipova...!!!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

br.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:

Analiza:

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10. u 23.59h

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

darko_sk

br. 3
skor: 1/3 -150
vreme: 17:00
Par: Kežmarok-Lip.Mikulaš
Tip: 2
kvota: 1.70
kladionica: Expekt

Analiza:
Odličan koeficijent koji ja uzimam i preporučujem i vama.Naime ovdje s eradi o dvije različite ekipe,jedna katastrofalna,Kežmarok i suparnik odličan,L.Mikulaš.Gosti na odličnom 2 mjestu sa 26 bodova i samo tri izgubljene tekme uz 9 pobjeda.Domačini u banani,predposljednji sa samo 2 pobjede i 10 poraza uz katastrofalnu gol razliku od 33:58 što ih dovodi do prvog mjesta ali u primljenim pogocima.Domačin gubi od svih sa puno golova u svojoj mreži,kanta za nabijanje i danas če biti nabijena jer ekipa poput L.Mikulaša svojom kvalitetom i formom može to učiniti tako da preporučam i hendi na goste a o overu golova da i ne govorim...hehehhe...Bilo kako bilo ja ovo udaram danas na svim lističima i mišljenja sam da nema nema promašaja i da je samo pitanje koliko če momčad Kežmaroka popiti golova od odličnog gosta.Sretno svima.

FT 2:4     :) :)

nando

br. 2
skor:0/1 -100
vreme: 04:00h
Par:Qualification F1 : Pole Position
Tip: Hamilton, L
kvota: 2.75
kladionica: Williem Hill

Analiza:
Jos tri trke do kraja sampionata u Formuli 1.Hamilton je prvi sa 84 boda ispred Ferrarijevog Masse koji je sakupio 77do sada sam se oslanjao na vrem.prognozu ali kako meteorolozi pogadjaju gore i od mene ;D uzimam u obzir druge stvari.
Na prvom treningu Hamilton je bio najbrzi,dok je na drugom bio iza "domaceg" Glocka i F.Alonsa,ali ispred Ferrarijevih vozaca a u 90% slucajeva pol uzima neko iz 2 vodece ekipe.
Druga stvar je da Ferrari pravi sve vece i vece gluposti/greske/ koje ne bi smele da se dogadjaju ni Zastavi[kada bi bila u F1],Hamilton dugo nije osvajao pol poz.isto zbog glupih gresaka-kasni izlazak,neodg.gume...krajnje je vreme da povedu racuna o tome i iskoriste brzinu koju Mercedes ima.Staza Fuji je posle 30god. prvi put vozena prosle godine,pobednik je bio Hamilton dok Massa nije ni zavrsio trku.
Nema mesta za greske,jos 30 bodova je u opticaju i McLaren mora dati sve od sebe da im se ne ponovi prosla godina kada su ispustili ogromnu prednost i u poslednjoj trci izgubili titulu za samo 1 bod [i to oba vozaca].
Srecno.