News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:19:26 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 09.10.2008.

Started by El Fenomeno, October 09, 2008, 12:49:40 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Novo takmicenje je pocelo, prijavi se i postani najbolji tipster Bonus::Tipova...!!!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

br.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:

Analiza:

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10. u 23.59h

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

perolozac

br.2
skor: 85

20h
Miami - New Jersey

Iako se radi o predsezon , preciznije  Europe live tour-napascu ovaj tip sa srednje jakim ulogom!
Razocarenje poslog sampionata Majami, sa  samo 15 pobjeda(cemu kumuje i cinjenica da su kljucne igrace stavili na listu povredjenih drugi dio sezone , da bih ugrabili so bolju pol poziciju za draft-sto su u ispjeli...doveli su dugog pika- Michael Beasley i odlicno se pokazao vec  u prvoj tekmi protiv defanzivnih Pistonsa 16p, nije mala stvar .. koji je do sada imao odlicne brojke, veliki potencijal !
Iz prosle sezone u Majamiju su ostala samo  četiri igraca... doslo je do velikih rotacija ako startna petorka nije pretrpela velike promjene (SF Michael Beasley, C Jamaal Magloire,SF James Jones, SG Yakhouba Diawara ) ,ruku na srce nisu to strasna poacanja , osim pomenuog M.B...najavili su novi sil igre, te su odma u prvoj tekmi pokzali veliki napredak i pokazali da ce pokusati popraviti utisak ove sezone...igrali produzetke sa Detroitom sto je svakako za radovanje u dmacem taboru, Majami poklekao tek u finisu tekme, a sa kraja prosle sazone od ovakvih ekipa gubili sa 20+ !
Probable starters entering camp
•SG Ricky Davis•C Udonis Haslem• F Michael Beasley•F ShawnMarion•G Dwyane Wade

Sa druge strane NJ kreno kojem je ovo prva pripremna, krenuo je u  korjenite promjene, vrlo odlucno, ali s druge strane i dosta sporo za NBa okvire i vrlo jaku konkurenciju koja je svjetlosnim godinama ispred. Nakon Kidda rijeÅ¡ili su se i duge zvjezde Jeffersona, te odlicnog centra-Krstica sa cijimom uslugom su se kockali, pokusali oboriti cjenu i na kraju ga izgubili(sto mi je na kraju i drago).
Tako da je ostao samo  Carter,  tek toliko da imaju koga staviti na naslovnu stran, reklamu  ;D.
Na draftu uhvatili tri solidna igrača od kojih sva trojica imaju šansu jednoga dana biti solidna pomoć sa klupe i nista vise najvjerovatnije.
Sve u svemu imaju mnogo mladih na spisaku...
Kada malo pogledam pojacanja su im strasna , ali strasna -povredama osakacen Simons, Duling  realno treci bek u nekoj malo ozbiljnijoj NBA ekipi, pomalo potroseni Nahera...jos kada vidim da ce startati mutavi/mlitavi Jianlian, okrece mi se sve...
Da ne duzim,  ako im je za cilj bio da sklope ekip koja puca na samo dno istoka (sto nije iskljuceno) uspjeli su !
Probable starters entering camp
• C Brook Lopez• F Sean Williams• F Yi Jianlian• G Vince Carter• G Devin Harris

Dakle veceras im ne gine po moijim procenama nista ispod poraza od -10, jer ekstra spremni Wade- Kobi je izjavio da nikada u karijeri nije igrao protiv spremnijeg igraca , negoli sto je u ovom trenutku on- raspolozeni mladi Beasley i  Marion , misljenja sam da je savim dovoljno te da nije predsezona ovo bih ganjao za max ulog!

za nagradnu igru
tip
Miami Heat -4,5
1.92
bwin

FT 91:91   :-[
------------------
dok sam ja uzeo u lokalu ovako

TIP 1
KV 1.65
7/10
locac

nando

br. 1
skor: /
vreme: 20:45h
Par:Torki Junajted - Oksford Junajted
Tip: 3+[over2.5]
kvota: 1.85
kladionica: bet365

Analiza:
Desetoplasirani Torki protiv 18. na tabeli Oksforda.Razmisljao sam o jedinici zbog sjajne forme domacina,u poslednjih sest utakmica bez poraza uz pet pobeda.
Gosti su jako losi na strani imaju 4 poraza u sest utakmica uz gol razliku 4;10.
Sto se tice medjusobnih duela,na 10 odigranih utakmica 7 puta je bilo vise od 3 gola,a od toga pet utakmica je otislo u 5+,uglavnom kada je Torki bio domacin.[ 5 utakmica 25 golova  3:2/3:3/3:0/2:3/3:3] Sasvim dovoljno da me ubedi da odigram 3+. :)
Srecno.

FT 1:1   :-[