News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:59:46 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 07.10.2008.

Started by El Fenomeno, October 07, 2008, 12:13:42 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Novo takmicenje je pocelo, prijavi se i postani najbolji tipster Bonus::Tipova...!!!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

br.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:

Analiza:

Takmicenje pocinje 01.10. a zavrsava se 31.10. u 23.59h

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

perolozac

br 1
20-00h
Bosna - Hemofarm

Hemofarm u utorak od 20 sati gostuje ekipi Bosne u drugom kolu Jadranske lige, koja je savladala u Sloveniji, Heliosa 79:74.
Sa druge stane Hemofarm, bez sumnje su izuzetno kvalitetan sastav, jedan od najboljih u Ligi Å¡to su pokazali u prethodnom kolu kada su dosta lako nadigrali Cibonu +10 , te pobjeda nije dolazila u pitanje.
Reprezentativac Srbije i koÅ¡arkaÅ¡ Hemofarma Milan Mačvan veruje da njegova ekipa zna kako da protiv Bosne izaÄ'e kao pobednik.
- Mi smo svoju igru protiv Cibone bazirali na kolektivu što mora da nas krasi i protiv Bosne. Samo u tom slučaju možemo da očekujemo novi trijumf - rekao je Milan Mačvan.
Te ce on uz drugog reprezentativca, centra Marijanovica vjerovatno iznjeti najveci teret, jer je Bosna hendikepirana  na poziciji 4 i 5 ! Osim tog Goran Ikonić, kapiten Bosne ASA i najbolji igrac, protiv Heliosa je u 1. kolu NLB lige obnovio povredu ručnog zgloba i njegov nastup u duelu sa Hemofarmom je pod znakom pitanja, mada ja licno vjerujem da ce ga osposobiti za ovi tekmu, ali pitanje je koliko ce biti spreman i da li ce biti od pomoci. Pritisak sa tribina ce biti nesumnjivo veliki, ali cijenim da ce dosta veca kvaliteta i sirina klupe na kraju ipak presuditi u korist gostiju.

tip +2,5 Hemofarm
kvota:1.85
5 unita
bwin

FT 67:78   :)

Od ostalih tekmi uzeh za 8 unita ML Zvezda 1.45 . Svidja mi se i Olimpija 1.25 , jeste da je kv mala, ali ovo moraju i mogu i resiti bez vecih problema, Buducnost je takodje podcjenjena-tako da u nekim konbinacijama dolazi i ona !

Futura

br. 4
skor: 2/3 +65
vreme:  20.00 h
Par: NIS Vojvodina - Buducnost
Tip: 2
kvota: 1.75
kladionica:Expekt

Analiza:

Buducnost je u prvom kolu pobedila Olimpiju na svom terenu. Pojacanja za ovu sezonu su odlicno pocela Bojovic i Simonovic i uz proveree Dasica, Micova i Gordica pokazali da ce i ove sezone Buducnost biti solidna i da niko nece unapred biti pobednik protiv njih. Jos kad se i Misanovic uklopi i Mijatovic vrati u formu mislim da ni plasman u prva 4 tima nije nerealan.
Vojvodina je u prvom kolu iznenadila i pobedila na strani i tako pokazala da iako su otisli ponajbolji igaci ima tim za respekt i nikako nije za potcenjivanje. Ja ocekujem i pored toga da Buducnost veceras pobedi u Novom  Sadu i da konacno prekine neugodnu seriju poraza iz NS-a i posle 4-5 god konacno trijumfuje nad Vosom u NS. Zato dvojka !

FT 76:85   :)