News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:08:21 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 14.07.2008.

Started by El Fenomeno, July 14, 2008, 10:33:25 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

"Delfini" u glas: "Sudije dželati!"      

Srebro na grudima srpskih vaterpolista sijalo je zlatnim sjajem posle finala EP u Malagi.

"Delfini" su u polufinalu bili jači i od MaÄ'ara i od italijansko-turskog sudijskog para, ali su poklekli na poslednjem stepeniku pred tron.

Malo zbog sopstvenih grešaka, više zbog perfidne arbitraže, gle čuda, iste kombinacije (italijansko-turske) delilaca (ne)pravde. Tek Crnogorci su se, ne može se reći nezasluženo, na debitantskom učešću popeli na najviši stepenik pobedničkog postolja.

"Nismo ovo zaslužili. Sve se videlo. Čestitam mojim igračima i Crnoj Gori na tituli. Imali smo mnogo isključenja već posle dve četvrtine. Sudijama ne želim ni imena da pomenem, samo se nadam da će nam se ovo vratiti", grmeo je posle finalne utakmice u kojoj je njegov tim poražen (5:6) selektor Srbije Dejan Udovičić u pero novinara "Sportskog žurnala".

A prezimena sudija su, Salino i Tulga. Tek da se zna. Turčin Tulga je Srbima ostao u sećanju još posle polufinala, a sada je u svojoj očiglednoj nameri da spreči "delfine" da četvrti put zaredom budu evropski šampioni, imao svesrdnu pomoć Italijana.

"ÄŒestitam Crnogorcima, ali voleo bih da smo imali normalno suÄ'enje", kratko je prokomentarisao NebojÅ¡a Novoselac, koji nije mogao da istrpi nepravdu pa je dobio crveni karton.

I prvi čovek Vaterpolo saveza Srbije, Velibor Sovrović, ocrnio je "ljude u crnom".

"Žao mi je uloženog truda, nismo zaslužili da ovako budemo pokradeni. Čestitam igračima i stručnom štabu, a sada ćemo da se spremamo za Olimpijske igre".

Najteže je ipak bilo igračima. Uprkos tursko-italijanskoj režiji, imali su priliku da pobede, ali su promašili nekoliko zicera.

"SuÄ'enje neću da komentariÅ¡em... Imali smo problema sa ličnim greÅ¡kama, napravili mnogo kikseva sa igračem viÅ¡e. ÄŒestitam Crnoj Gori, nadam se da ćemo ovo ispraviti na Olimpijskim igrama", izjavio je Filip Filipović.

Vanja Udovičić pokušava da opor ukus u ustima neutrališe pogledom u lepšu budućnost:

"Nismo pobedili sebe. Dozvolili smo da se igra razvije onako kako nam nije odgovaralo. Nemamo vremena da tugujemo, Peking je blizu".

Pognute glave, samokritično, govorio je Andrija Prlainović, koji je meč završio pre ostalih, sa tri lične greške:

"Ne znam šta da kažem... Ispao sam zbog ličnih grešaka, nikakav doprinos nisam dao. Sudije su nas isekle isključenjima".

Kako li je tek bilo Denisu Šefiku?! Hobotnica pred golom Srbije branila je i moguće i nemoguće, ali nije osvojila zlato:

"Istrošili smo se u polufinalu protiv sjajnog rivala, ali i sudija. Možda smo finale mogli da prelomimo sredinom treće četvrtine. Čestitam Crnoj Gori, koja je bila fizički najspremnija ekipa, uvek se vraćala iz minusa".

Aleksandar Ćirić nije želeo da komentariÅ¡e suÄ'enje, ali je to jednostavno bilo nemoguće:

"OÅ¡tećeni smo, ali nema svrhe pričati o suÄ'enju. Sasekli su nas kontrafaulovima, nisu nam dali da igramo. Utakmica je bila ubitačna, dominirali su vrhunski golmani. Veliki meč".

Utisak izveÅ¡tača iz Malage je da je Nikola RaÄ'en bio najtužniji:

"Skoro nikad ne pričam o suÄ'enju, ali oÅ¡tećeni smo. Ja sam kriv za Å¡esti primljeni gol, a onda sma propustio zicer za izjednačenje. Zamislite kako se osećam".

Ako ne u vrhu, Srbija je ostala pri vrhu evropskog vaterpola, ali i bez premca po ljudskim kvalitetima.

"Delfini" su na pobedničko postolje izašli u majicama i sa zastavom sa porukom podrške Dači Ikodinoviću. Nisu mu podarili zlato, ali će priliku za to imati uskoro, u Pekingu.

U to je uveren i predsednik Srbije Boris Tadić, koji je prisustvovao finalu u Malagi.

"ÄŒestitam igračima i stručnom Å¡tabu, bili su pod strahovitim pritiskom i zbog očekivanja u Srbiji i zbog Dače Ikodinovića. SuÄ'enje je bilo loÅ¡e, ali nema veze, osvojićemo zlato u Pekingu", jasan je bio Boris Tadić.

Da utisak o katastrofalnoj arbitraži nije subjektivno srpskio miÅ¡ljenje potvrdila je i izjava selektora MaÄ'arske, DeneÅ¡a Kemenjija:

"Svih deset dana su sudije krojile prvenstvo. Italija i Hrvatska, pa sada i Crna Gora su imale neverovatnu pomoć. Ne znam kuda to vodi".

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Maradonin sin igra na Mundijalu     

Otac mu je postao šampion sveta u Meksiku 1986. godine, a sada će i sin Dijega Armanda Maradone imati šansu da pokaže šta zna na jednom Mundijalu.

Doduše, u pitanju nije "veliki" fudbal, već fudbal na pesku, ali dvadesetjednogodišnji Dijego Sinagra će svakako biti jedan od medijski najatraktivnijih likova na tom takmičenju.

Maradona junior roÄ'en je 1986. godine, kao rezultat avanture slavnog Dijega sa Napolitankom Kristijanom Sinagro. Otac i sin prvi put su se sreli tek 2003. godine, na jednom golf turniru na jugozapadu Italije!

Sinagra je prošle sezone nastupao za Venafro, člana Serije D (četvrta liga), a sada je dobio poziv da brani boje Italije na Svetskom kupu u Marseju, koji počinje u četvrtak.

"To je za mene velika satisfakcija. Nastup na Mundijalu bio je jedan od mojih ciljeva. Sada sam koncentrisan na fudbal na plaži, ali posle SP ili najkasnije sledeće godine, planiram da se vratim na travu. Nadam se da ću potpisati profesionalni ugovor", rekao je Maradonin sin "Gazeti delo sport".

"Azuri" će se takmičiti u grupi sa Portugalom, El Salvadorom i Solomonskim Ostrvima.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Ilija Petković selektor Kuvajta

Kako je MONDO najavio još prošlog četvrtka, Ilija Petković neće biti kandidat za novog predsednika FS Srbije. On je potenciran kao izbor "Pokreta za promene" za novog lidera srpskog fudbala, ali je odustao.

Umesto u fotelju na Terazijama 35, Petković će sesti na selektorsku klupu. Njegova nova destinacija je Kuvajt, kako nezvanično saznaje sajt transferliga.com.

S obzirom na to da Petkovićev angažman još nije zvanično obelodanjen, nije poznato na koliko će potpisati ugovor sa Fudbalskim savezom te bliskoistočne zemlje.

Pre Ilije Petkovića, selektori Kuvajta bili su Srbi, Slobodan Pavković (2005), Radojko Avramović (2002/03), a 70-ih godina prošlog veka i Ljubiša Broćić.

Na toj klupi sedeli su i mnogi treneri čija su imena cenjena u svetu, kao što su Nemac Berti Foks, Čeh Dušan Uhrin, Ukrajinac Valerij Lobanovski, Brazilci Luis Felipe Skolari, Karlos Alberto Pareira i Mario Lobo Zagalo.

Iskusni stručnjak je trenersku karijeru počeo u "svom" OFK Beogradu, a zatim radio i u Švajcarskoj (Servet), Japanu (Fukuoka), Grčkoj (Aris) i Kini (Šangaj i Sečuan).

Selektor Jugoslavije je bio 2000/01, a Srbije i Crne Gore od 2003. do 2006, sa kojom je učestvovao na Mundijalu u Nemačkoj.

(MONDO)

Preporuka za clanove: