News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:53:20 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

BET-AT-HOME: NA POKLON 5€

Started by perolozac, July 09, 2008, 06:05:25 PM

Previous topic - Next topic

izida

zajebo si se,kad si kliknuo na refresh ti si automatski dobio 5eura na svoj racun,e sad kad si kliknuo na prodaj zetone tu si napravio glupost i kladionica ti je progutala pare posto si morao da napravis 200eura da bi mogao da prodas zetone

Dzokavac

Mr.Football

Dali ima netko tko mi moze poslat kod od 5 eura .. bio bi mu jako zahvalan,nisam se jos kladio preko tako tih kladionica pa bih volio probat kako to sve ide i zato bi bio jako,jako zhavalan kad bi mi netko poslao taj kod .

El Fenomeno

Vec duze vreme ih nema...ako bude javicemo nacin na koji mogu da se dobiju.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Mr.Football

a dali ima kakva jos online kladionica da se moze dobit takav bonus nekakav slican tom od 5 eura

El Fenomeno

Trenutno u ponudi ne postoji ni jedan bonus bez depozita. Ako bude bice postavljeni ali sada nema.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

zelmil83

BET-AT-HOME 5â,¬ bonus ponovo je aktivan ukoiko imate otvoren racun kod njih,provjerite svoj mail,u njemu se nalazi bonus kod vi samo pratite instrukcije... svi igraci dobijaju na poklon 5â,¬,uslov za povlacenje sa jednom od ponudjenih metoda je bonus okrenuti 3X bez obaveznog depozita. SRECNO!!!

Hare88

El Fenomeno

Takodje ni meni nije nista stiglo tako da ne znam koliko je tacna informacija koju je postavio zelmil83.

Preporuka za clanove:

zelmil83

Quote from: Admin on March 12, 2011, 12:01:12 PM
Takodje ni meni nije nista stiglo tako da ne znam koliko je tacna informacija koju je postavio zelmil83.
evo pa procijenite samo da li vas lazem

http://img180.imagevenue.com/img.php?image=043422947_untitled_122_889lo.JPG

AdnanS

krko

Mr.Football

naravno ja nisam dobio nista  .[..].

ako netko ima,a da mu netreba molio bih ga da mi posalje i usreci ovog tuznog covjeka

bozicso

jel neko dobio bonus od ovog? meni reče za 24h sad će proći već 48h  .[hm].
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

kockar_ns

Dobio sam bonus neki od 5 eur ... posto mi je rodjendan danas tako da je moguce da povodom toga je dobio i zelmil83  .[:-)].

p.s-pretrgli su se a osavio sam od njih bar .....hmmm koje navlakuse .[?].