News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:46:20 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 18.06.2008.

Started by El Fenomeno, June 18, 2008, 09:58:50 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Muniz iz Malage odlazi u Santander       

Trenerska vrteška vrti se i u Španiji. Novi član Primere, Malaga, ostala je bez trenera.

Samo nekoliko dana pošto je završena trka u Segundi, Huan Ramon Muniz je podneo ostavku i najavio prelazak u Rasing Santander.

"Morate da znate kada da odete, a ne da idete kada morate", izjavio je stručnjak koji je na klupi Malage sedeo dve godine.

Prema njegovim rečima, naslediće Marselinja Garsiju Torala, trenera koji je Rasing doveo do šestog mesta u Primeri, a zatim otišao u Saragosu koja je ispala iz lige.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

NBA: Boston Å¡ampion posle 22 godine!

Najtrofejniji klub NBA lige slavi novu, sedamnaestu titulu prvaka, posle čak 22 godine čekanja!

Boston Seltiks "najurili" su Los AnÄ'eles Lejkerse iz dvorane, savladavÅ¡i ih rezultatom 131:92 za ukupnih 4:2 u velikom finalu. Nikada ranije poslednji meč sezone nije zavrÅ¡en tolikom razlikom.

"Jezeraši" su doputovali u Boston sa željom da izbore sedmu, odlučujuću utakmicu, ali su prestali da budu ravnopravan rival već sredinom druge četvrtine.

Boston je serijom od 11:0, u kojoj su sve poene postigli Džejms Pouzi i Edi Haus, poveo sa 43:29 i gostima više nije bilo povratka u život.

Na poluvremenu je bilo 58:35, posle tri četvrtine 89:60, a domaćin se nije zaustavio bukvalno do poslednjeg zvuka sirene, bez obzira na to što je slavlje počelo četiri minuta pre kraja, izlaskom iz igre Kevina Garneta, Reja Alena i Pola Pirsa, kom je zasluženo pripala titula najkorisnijeg košarkaša finalne serije.

Garnet je zabeležio 26 poena i 14 skokova, Alen 26 koševa uz šut za trojku 7-9, a Pirs 17 poena i deset asistencija.

http://www.youtube.com/watch?v=StejdQWmb50&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=100542

Mladi plejmejker Radžon Rondo vratio se u formu posle povrede članka u trećoj utakmici i uz 21 poen imao sedam skokova, osam asistencija i šest ukradenih lopti.

Kod Lejkersa je najefikasniji bio Kobi Brajant sa 22 koša, ali je iz igre šutirao 7-22, posle obećavajućih 4-5 u uvodnim minutima. Lamar Odom zaustavio se na 14 poena, deset skokova i pet asistencija.

Vladimir Radmanović pridružio se Vladi Divcu, kao igraču koji je nastupio u velikom finalu, ali nije osvojio šampionski prsten. U poslednjoj utakmici sezone postigao je šest poena i uhvatio tri lopte.

Jedini Srbin sa NBA titulom ostaje Darko Miličić (2004. sa Detroit Pistonsima).

Uspeh Bostona čini većim to što je ekipa prošle sezone imala skor 24-58, ali je tokom leta obavila dva sjajna "trejda" i učinak 66-16 u regularnom delu sezone krunisala trofejom.

Kevin Garnet i Rej Alen bili su Ol star igrači u Minesoti, odnosno Sijetlu, ali su dočekali zrele igračke godine, a da nisu ni omirisali titulu.

Pol Pirs je posle deset sezona u dresu Seltiksa bio u identičnom položaju, ali kada su se spojili u "Veliku trojku", uz podršku veterana - slobodnih agenata i talenata odabranih na prethodnim draftovima, oformili su tim koji je rušio sve pred sobom, prvenstveno odbranom.

"Zbog ovoga smo se okupili. Sada imamo svoje prstenje. Nadam se da smo te učinili ponosnim", rekao je Garnet legendi Seltiksa Bilu Raselu, na šta je ovaj odgovorio: "Naravno da jeste!"

Trener Glen Dok Rivers pre godinu dana je umalo dobio otkaz, a sada i on slavi titulu, i to na roÄ'endan svog oca, koji je preminuo jesenas.

"Prvo sam pomislio šta bi mi tata rekao... oni koji su ga poznavali, znaju da bi to bilo nešto u stilu 'hvala bogu da si je već jednom osvojio, bilo je krajnje vreme'", izjavio je Rivers.

Lejkersi sa svojom atraktivnom igrom, baziranom na čuvenom "trouglu", finesama i majstorstvu Brajanta, jednostavno nisu bili dovoljno tvrdi da bi parirali novom šampionu.

"Njihova odbrana je definitivno najbolja na koju sam naišao u ovom plej-ofu. Cilj nam je bio da postanemo šampioni, a ne da ja budem MVP. Nismo uspeli kao tim", prokomentarisao je Kobi Brajant.

Trener Lejkersa Fil Džekson ostao je izjednačen sa pokojnim Redom Ojerbahom, koji je kao trener Bostona osvojio devet titula. Popularni "Zen Master" pokušaće da uzme svoju desetu sledeće sezone.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Makelele i Tiram završili sa reprezentacijom

Poraz reprezentacije Francuske od Italije (0:2) na Evropskom prvenstvu nije značio samo kraj tog takmičenja za "trikolore", već i oproštaj veterana Kloda Makelelea i Lilijana Tirama od nacionalnog tima.

Makelele, koji ima 35 godina, odigrao je 71 utakmicu za reprezentaciju. U utorak uveče rekao je da je vreme da mlaÄ'i fudbaleri dobiju Å¡ansu.

"Još ranije sam najavio da je ovo moje poslednje internacionalno takmičenje. Presrećan sam što sam imao priliku da igram za Francusku, ali sada je vreme za novu generaciju. Ja ću ih podržati".

Vezni fudbaler Čelsija debitovao je u dresu "trikolora" još 1995. godine na prijateljskom meču sa Norveškom.

Defanzivac Lilijan Tiram (36), branio je boje Francuske čak 142 puta i vlasnik je državnog rekorda.

"Jedan veoma važan period mog života se završio. Nastaviću da igram fudbal, ali ne znam još u kom klubu", rekao je Tiram, koji je prethodne dve sezone bio član Barselone.

(Beta-AP)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

KOÅ ARKA: Uze Dule sedmu titulu       

Nisu Grobari želeli da čekaju petu utakmicu finalne serije protiv Hemofarma kako bi "šampionski prsten" slavili u grotlu "Pionira".

Iskoristili su priliku, s obzirom na to da je uprava Vrščana odlučila da pusti u prodaju ulaznice, da se raduju u "Milenijumu".

Dule Vujošević i njegovi učenici ispunili su im želju. Uzeli su sedmu uzastopnu titulu i ponovo će naredne sezone igrati u Evroligi.

Partizan je savladao Hamofarm u Vršcu - 67:45 (15:10, 22:11, 11:9, 19:15) i završio finalnu seriju Superlige (3:1) osvojivši treći trofej u sezoni.

Sve je bilo odlučeno u drugoj četvrtini. Posle katastrofalnog početka obe ekipe, mnogo izgubljenih lopti na obe strane i promašenih zicera, stvar u svoje ruke preuzeo je Dušan Kecman.

Pogodio je četiri trojke, zatim i Palasio dve i crno-beli su stekli nedostižnu razliku.

Uprkos loÅ¡em procentu Å¡uta za dva poena u prvom poluvremenu (6/21), hicima sa daljine veće od 6,25 i pojačanom odbranom, ali i boljim skokom u finiÅ¡u tog dela igre, na odmor su otiÅ¡li sa ubedljivim voÄ'stvom - 37:21.

To je bio znak za početak slavlja Grobara.

Jedinu pobedu "farmaceuta" u seriji doneo je trio Pavković-Maršal-Joksimović, a u četvrtom meču niko od njih, a ni od ostalih igrača Hemofarma, nije bio ni bleda senka od pre četiri dana.

Njihovu igru najbolje ilustruje podatak da su za 40 minuta postigli 45 koševa!

Dvocifreni košgeterski učinak u domaćoj ekipi imao je samo Božović (11) zahvaljujući poenima u poslednjoj četvrtini.

U drugom poluvremenu šampion je rutinski posao priveo kraju i povećao razliku. Najefikasnije su bili Palasio sa 15 i Kecman sa 14 poena.

"Ovo je najuspešnija sezona u istoriji kluba, osvojili smo tri trofeja. Zahvaljujem se mojim fantastičnim igračima i najboljoj publici na svetu", bila je prva reakcija Vujoševića po završetku utakmice.

Na pitanje da li postoje granice za Partizan, trofejni trener je odgovorio u svom stilu:

"Granice uvek postoje... Ali postoje da bi se rušile", zaključio je Duško Vujošević.

Iako su navikli na medalje i pehare, košarkaši Partizana su i u vršačkom "Milenijumu" sijali od sreće.

Kapiten Petar Božić primio je pehar iz ruku Tihomira Bubala, komesara Superlige.

"Svaki trofej bio je proizvod mukotrpnog rada, a najsrećniji su ljudi koji mogu da vide proizvod svoga rada. Neću mnogo da pričam, mi više volimo da pričamo na terenu, a ove godine smo mnogo lepo pričali na terenu“, rekao je Božić.

I Novica Veličković je potencirao značaj Grobara za uspehe:

"Hvala ovim navijačima koji su bili uz nas cele sezone, najbolji su na svetu! Imali smo tešku sezonu, osvojili sve što smo mogli. Ovo je kruna svega".

Dušan Kecman proslavio je titulu sa Grobarima na tribini, a potom izjavio:

"Ovo je zasluga i ovih divnih navijača, koji su nas bodrili cele godine".

(MONDO)

Preporuka za clanove: