News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:53:52 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 16.06.2008.

Started by El Fenomeno, June 16, 2008, 10:07:24 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Brikner: Å ta smo prokockali...

Iskusni selektor Češke Karel Brikner nije mogao ni da sanja kako će njegova ekipa završiti takmičenje, koje je on predvideo za svoj oproštaj. Dva gola Nihata Kavečija, prvi posle velike greške Petra Čeha, za dva minuta su srušili sve što su Česi gradili nepune tri utakmice.

"Neverovatno je izgubiti utakmicu na taj način, četiri minuta pre kraja smo vodili 2:1! Ne možete praviti onakve greške i očekivati dobar rezultat", rekao je Brikner.

"Namera nam je bila da igramo jednostavan fudbal. Poveli smo sa 2:0 i sve je išlo kako treba, imali smo čak šanse da damo još neki gol... Ali na kraju smo poklekli pod pritiskom Turaka".

Turski strateg Fatih Terim bio je podjednako Å¡okiran, ali naravno u pozitivnom smislu.

"Skinuli smo veliki teret sa ramena. Pogodile su nas neke povrede koje nismo očekivali, ali uspeli smo da se izvučemo. Nadam se da ćemo dogurati još dalje od četvrtfinala", rekao je Terim.

Hamit Altintop izjavio je da pri rezultatu 0:2 niko nije verovao da je preokret moguć. Da se meč zavrÅ¡io rezultatom 2:2, osvajač drugog mesta u Grupi A bio bi odreÄ'en izvoÄ'enjem penala.

"Kako smo odigrali prvo poluvreme, niko nije verovao u srećan kraj. Samo smo nastavili da igramo... Ali mora se priznati da je trener napravio neke važne taktičke promene. Mene je prebacio u srednji red i mislim da smo od tog trenutka zaigrali organizovanije, mnogo više smo tražili igru preko bokova i videli smo da Česi gube na samopouzdanju".

Terim je poslao poruku navijačima u Turskoj.

"IzaÄ'ite i slavite, izaÄ'ite na ulice i uživajte u ovom trenutku. Moji igrači će takoÄ'e slaviti, zaslužili su. Mislim da ćemo ostati upamćeni po ovome".

Kapiten Češke Tomaš Ujfaluši mogao je samo da žali za propuštenom šansom.

"Trebalo je samo da izdržimo do kraja utakmice. Nismo to uradili. Kada je Turska postigla prvi gol, povukli smo se u odbranu. Tako mi je žao, trebalo je da pobedimo", kazao je Ujfaluši.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Vujanić: Ovo je pravo podmlaÄ'ivanje       

Novi plejmejker Efes Pilsena MiloÅ¡ Vujanić rekao je u intervjuu "Večernjim novostima" da je podmlaÄ'ivanje reprezentacije, kakvo obećava spisak novog selektora DuÅ¡ana Ivkovića, trebalo obaviti ranije.

"Kada sam sa 27 godina jedan od najstarijih, jasna je namera da se reprezentacija podmladi. Zakasnili smo, trebalo je to učiniti ranije. Ono Å¡to smo gledali proÅ¡le godine na EP u Å paniji nije bilo podmlaÄ'ivanje, poÅ¡to su mladi igrači imali sporedne uloge. Mislim da imamo kvalitet da se plasiramo i na Eurobasket u Poljskoj i kasnije na Olimpijske igre u Londonu".

Taman kada je trebalo da do kraja realizuje vanserijski potencijal, Vujanića su zaustavile dve komplikovane operacije kolena. Zbog njih je odsustvovao iz reprezentacije prethodna tri leta.

"Zbog povrede sam preskočio EP u našoj zemlji i SP u Japanu, a to je bio i razlog zbog kojeg se nisam sporazumeo sa Mokom Slavnićem prošle godine. Nisam još pričao sa selektorom Ivkovićem, ali sigurno je da dolazim na pripreme nacionalnog tima".

Postao je svetski prvak 2002. u Indijanapolisu, kada je imao samo 22 godine. Sada je na njemu da pokaže mlaÄ'ima kako se osvajaju trofeji.

"Ovi momci su dokazali potencijal gomilom zlatnih medalja u mlaÄ'im selekcijama i nadam se da će uspeti da vrate naÅ¡u koÅ¡arku u evropski i svetski vrh. Neki su već u velikim evropskim klubovima, neki će biti uskoro, a mladi igrači Partizana imali su zapažene uloge u Evroligi. Očekujem da će izrasti u vrhunske koÅ¡arkaÅ¡e, a ja ću biti tu da im pomognem", naglaÅ¡ava Vujanić.

Kao najveću prednost naše reprezentacije izdvojio je centarsku liniju Miličić - Krstić - Perović i dodao da jedva čeka da ponovo zaigra pred publikom u hali Pionir.

(MONDO, foto: MN Press)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

NBA: Lejkersi vratili Boston kući  

Nije gotovo. Los AnÄ'eles Lejkersi oživeli su svoje snove i finalnu seriju NBA lige. Sada je 3:2 za Boston.

U petom meču, u noći izmeÄ'u nedelje i ponedeljka, Lejkersi su na oproÅ¡taju od "Stejlps Centra" pobedili večitog rivala Boston sa 103:98, tako da će se serija vratiti na istočnu obalu.

"Volim El-Ej! Ne može u našoj kući", vikao je Kobi Brajant, posle trećeg uzastopnog meča u dvorani Lejkersa.

Domaći tim izgubio je drugi od tri susreta, tako da će Seltiksi u svom "Boston Gardenu" imati još dve meč lopte za 17. titulu prvaka. Podsetimo, nijedan tim u istoriji NBA lige nije uspeo da preokrene finalnu seriju kada je gubio sa 3:1, ali Lejkerse taj podatak očigledno ne zanima.

I dalje veruju da mogu da donesu klubu 15. titulu.

"Nismo želeli da gledamo kako se šampanjac prosipa po našoj dvorani. Nije bilo lako", rekao je Lamar Odom.

Upravo su Brajant (25 poena) i Odom (20 p, 11 sk) bili najubedljiviji u finišu kada se utakmica lomila.

Presudan trenutak (97:95) - Brajant je branio Pola Pirsa (38 p, 6 sk, 8 as), ukrao mu živu loptu, dodao Odomu, istrčao kontru i zakucao sa dve ruke u obruč Seltiksa 37,4 sekundi pre kraja meča, za voÄ'stvo 99:95. Od toga se Boston nije oporavio.

http://www.youtube.com/watch?v=NAeMFrV6Wr4&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=100320

Sada MVP regularnog dela lige Brajant i njegov tim ima priliku da uradi ono Å¡to 28 ekipa pre njih nisu uspeli. Da dvema pobedama u Bostonu osvoje titulu.

"Da nam je neko pre sezone u trening kampu rekao: "Evo vam prilika da igrate samo dve utakmice da postane svetski šampioni", mi bismo to oberučke prihvatili. Ovo je velika prilika za nas", poručio je Brajant pre šestog (17. jun) i eventualno sedmog (19. jun) meča serije.

"Dovoljno smo mladi i glupi"

Jedini igrač, koji nije hteo da daje izjave posle meča bio je Rej Alen, jedna od tri zvezde Bostona. On je ćutke napustio "Stejpls Centar", zabrinut za zdravlje jednog od svoja tri deteta. Ništa više od toga nije otkriveno.

"Rej je otišao odmah posle utakmice zbog bolesti deteta. Molimo vas da uvažite pravo na njegovu privatnost u ovom trenutku, a mi ćemo vas obavestiti o čemu se radi čim budemo mogli", objasnio je trener Bostona Dok Rivers.

Alen ima troje dece, ćerku Tieru i sinove Voltera Rej Alena III i Vokera.

Alen je meč završio sa 16 poena, Kevin Garnet sa 13, uz 14 skokova. Seltiksi, koji čekaju prvu titulu još od 1986. godine, nisu uspeli da ponove sličan "kam-bek" onom iz četvrtog meča serije, kada su ispisali istoriju preokrenuvši meč posle zaostatka od 24 poena u prvom poluvremenu.

Ovog puta gubili su sa 39:22 i opet bili na korak preokreta.

Bilo kako bilo, oni su i dalje veliki favoriti u preostale dve utakmice kod kuće, gde ove sezone imaju skor 47-7 i samo jedan poraz u plej-ofu.

Naš Vladimir Radmanović je u petom meču serije zabeležio sedam poena, pet skokova i dve asistencije.

"Dovoljno smo mladi i glupi da učinimo nemoguće u ovoj seriji", rekao je trener Lejkersa Fil Džekson pre pete utakmice.

Tu su dobili, potrebne su im još dve...

(MONDO)

Preporuka za clanove: