News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:41:15 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 14.06.2008.

Started by El Fenomeno, June 14, 2008, 12:25:55 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Bosančić: Kraj karijere!       

Miloš Bosančić je oduvek znao da izjavama uzburka fudbalsku javnost, ali ovaj put je doneo šokantnu odluku.

Mladi vezista Partizana, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u OFK Beogradu, odlučio je da završi karijeru u 20. godini.

"Nije to od juče, pričao sam sa mnogo ljudi koji mi govore da ne prenagljujem, ali mi se fudbal više ne igra. Za kratko vreme sam doživeo mnogo nepravdi, ni Partizan ni ja ne želimo da produžimo ugovor, ne igra mi se nigde u Srbiji, a ponuda iz inostranstva nema", izjavio je Bosančić za "Novosti".

Talentovani kreator igre se ovaj put ne Å¡ali.

"Ako se povučem iz fudbala, završiću školu, upisaću fakultet i sreću potražiti u nekom drugom poslu", završio je Miloš Bosančić.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Van Basten: Ozbiljno i na Rumune

Marko van Basten je doneo Holandiji titulu prvaka Evrope kao igrač 1988. Sada je na dobrom putu da isti podvig napravi i kao selektor.

Ipak, posle trijumfa nad Francuskom ključno pitanje za Van Bastena je bilo da li će protiv Rumunije izvesti najbolji sastav.

Ukoliko HolanÄ'ani ne budu igrali maksimalnim intenzitetom i prepuste pobedu rivalu, Rumunija će se plasirati u četvrtfinale, a Italija i Francuska zavrÅ¡iti takmičenje.

"Ne znam... Presrećan sam Å¡to smo pobedili Francusku i Å¡to smo prvi u grupi. MeÄ'utim, naÅ¡a je obaveza da poslednju utakmicu u grupi shvatimo ozbiljno. Rezultat nam nije važan, ali ne želim da razmiÅ¡ljam o eliminaciji Italije i Francuske. Za svaki meč se spremamo ozbiljno", rekao je Van Basten.

Na početku drugog poluvremena duela sa "galskim petlovima" selektor "lala" je na teren poslao rovitog Robena, a desetak minuta kasnije i Van Persija, a oni su kontranapade učinili ubitačnim.

"U prvom poluvremenu nismo imali dovoljno mesta, a Roben i Van Persi idu u dubinu i otvaraju saigračima dosta prostora".

Nije Van Basten mnogo komentarisao tok meča. Sve je stalo u nekoliko rečenica.

"Brzo smo dali gol iz kornera, a onda smo morali da se branimo pod pritiskom Francuza. I to smo dobro činili. U nastavku je ušao Roben i mnogo nam pomogao", završio je kometar Marko van Basten.

Roben, Snajder i drugovi su pokazali da su dostoji naslednici slavnog selektora. U uvodna dva meča na šampionatu demolirali su najveće favorite za osvajanje trofeja.

"Pobeda protiv Italije je bila sjajna, a i ova protiv Francuske je podjednako lepa. Trijumfovali smo dva puta i to protiv rivala koji nisu nimalo smeÅ¡ni. Hajde sada da napravimo žurku, ali ne smemo dugo da slavimo jer nas čeka četvrtfinale", vidno uzbuÄ'en komentarisao je Vesli Snajder.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Klivlend ne pušta Ilgauskasa na OI

Uprava Klivlenda iz NBA lige nije dozvolila svom košarkašu Zidrunasu Ilgauskasu da na Olimpijskim igrama u Pekingu igra za reprezentaciju Litvanije.

Generalni menadžer kluba, Deni Feri, rekao je da je Ilgauskas igrač sa "visokim stepenom rizika" zbog svoje istorije povreda.

Centar visok 2,21 metar imao je na početku karijere probleme sa stopalom, a u Klivlendu su zabrinuti i zbog žariÅ¡ta u donjem delu leÄ'a.

Ilgauskasu je potrebna dozvola da igra za reprezentaciju zato Å¡to njegov ugovor nije potpuno osiguran. Litvanac je ranije govorio da mu je Peking poslednja Å¡ansa da igra za reprezentaciju.

Klivlend će tako imati samo jednog predstavnika na Olimpijskim igrama, jer će Lebron Džejms igrati za SAD.

(Beta)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Ronaldo ne može bez prostitutki      

Ronaldo je opet zgrešio. Nekada najbolji fudbaler sveta je samo mesec ipo posle skandala sa tri tranvestita ponovo koristio usluge prostitutki.

Naime, njih dve tvrde da su provele noć sa Ronaldom u hotelskoj sobi posle žurke koja se pretvorila u orgije.

Prema njihovim rečima, snimile su slavnog fudbalera kamerom na mobilnom telefonu, ali snimak još nisu pustile u javnost, jer kako kažu, čekaju najbolju finansijsku ponudu.

Nije isključena mogućnost da i sam Ronaldo otkupi snimak kako ne bi ponovo došao u problem sa devojkom, Marijom Beatric, koja mu se nedavno vratila u zagrljaj pošto ga je prethodno napustila zbog "lude noći" sa tri prostitutke.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

PIJACA: ÄŒelsi "peca" Ronaldinja     

Evropsko prvenstvo je u punom jeku, a paralelno se odvijaju i pregovori klubova sa potencijalnim pojačanjima.

I dok Portugal sigurno gazi ka završnici EURO 2008, selektor Luis Felipe Skolari uveliko razmišlja i o planovima na novom radnom mestu. Kao menadžer Čelsija, prema pisanju engleskog "Sana", želi Ronaldinja u svom timu.

Posle "pucanja" priče da je brazilski fudbaler već dogovorio saradnju sa Milanom, u poteru za njim se uključio i Mančester siti, a sada je ozbiljan konkurent postao i klub sa "Stamford bridža".

Poznato je da je Skolari blizak sa Ronaldinjom još od 2002. godine kad su se zajedno popeli na krov sveta. Iskusni stručnjak želi da ojača vezni red kreativnim igračima, pa je posle izražene želje da dovede Deka, "bacio oko" i na nekada najboljeg fudbalera planete.

Ostrvom kolaju glasine da će Čelsi krenuti i u ofanzivu na Fernanda Toresa što je napadač Liverpula odlučno demantovao.

Sjajna igra Å panije u prvom kolu Evropskog prvenstva protiv Rusije nije proÅ¡la neopaženo, ali kvaliteti igrača "crvene furije" odavno su svima poznati. MeÄ'utim, sigurno će im posle Å¡ampionata skočiti cena.

Zato Inter hoće da što pre kupi Ćavija čija se cena već procenjuje na neverovatnih 40 miliona evra. Ipak, prvi odgovor Barselone je bio negativan, ali Murinjo posle neuspelih pokušaja da dovede Deka i Lamparda, očajnički želi vezistu katalonskog kluba i neće lako odustati.

Murinjo želi da pojača i napad, pa je kao narednu metu obeležio sjajnog igrača Arsenala i reprezentacije Holandije, Robina van Pesrija.

Andrej Aršavin će dobiti priliku da igra na EP tek u trećem kolu protiv Švedske, jer zbog crvenog kartona dobijenog u kvlifikacijama mora da pauzira dve utakmice. Iako ne igra, operativcima Njukasla su dobro poznate njegove sposobnosti i zato su stupili u kontakt sa agentima napadača Zenita.

"Svrake" će veliku prepreku imati u treneru osvajača UEFA kupa, HolanÄ'aninu Diku Advokatu, koji se žestoko protivi odlasku najboljeg igrača tima.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

KVINS: Rafa da te vidimo na travi  

Pariska šljaka više je prijala Rafaelu Nadalu, a londonska trava će, nadamo se, Novaku Djokoviću.

Samo devet dana od njihovog poslednjeg duela u polufinalu Rolan Garosa, drugi i treći teniser sveta ponovo će ukrstiti rekete, ovog puta u finalu turnira na terenima "Kraljičinog kluba" u Londonu.

Nadal je na pretposlednjoj prepreci preskočio trećeg nosioca Endija Rodika, savladavši ga rezultatom 7:5, 6:4, dok je Djoković bio još ubedljiviji protiv četvrtog favorita Davida Nalbandijana.

Osmi teniser sveta uzeo je Noletu jedan jedini gem u prvom setu, a na terenu se zadržao tek neki minut više od jednog školskog časa. Za to vreme Djoković ga je potpuno razbucao, prepustivši mu tek 25 od ukupno 101 poena na meču.

"Ne znam šta se desilo. David je inače odličan igrač na travi, ali ga danas nije služio servis, iako u dosadašnjem toku turnira jeste. Meni je sve polazilo za rukom, igrao sam agresivno, brzo. Zaista je posle ovakvog meča teško bilo šta reći", izjavio je Djoković.

Nole i Rafa do sada su se sastajali 11 puta, a Španac ima osam pobeda. Jedini meč na travnatoj podlozi odigrali su u polufinalu prošlogodišnjeg Vimbldona, kada je Djoković predao meč pri rezultatu 1:1 i vodjstvu Nadala od 4:1 u trećem setu.

"Tada sam morao da predam zbog umora. Ove godine sam mnogo spremniji, zreliji i nadam se da ću to i pokazati", poručio je Nole.

Turnir na terenima Kraljičinog kluba u Londonu igra se za ukupni nagradni fond od 713.000 evra.

Preporuka za clanove: