News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:18:36 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 12.06.2008.

Started by El Fenomeno, June 12, 2008, 04:40:35 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Skolari vodi Deka na "Stamford bridž"    

Portugalski dnevnik "Rekord" ekskluzivno najavljuje da će Deko nastaviti karijeru u Čelsiju.

Takav sled dogaÄ'aja je logičan s obzirom na to da je od srede i definitivno jasno da će sadaÅ¡nji selektor Portugala, Brazilac Luis Felipe Skolari, biti novi menadžer ÄŒelsija.

U realizaciji transfera ne bi trebalo da bude problema, jer će se naturalizovani Portugalac brazilskog porekla svakako naći na "listi za odstrel" u Barseloni.

Izvor: MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Beker: Zabranite MaÅ¡i i Sereni da stenju!  

Boris Beker, nekada najbolji svetski teniser i osvajač šest gren slem titula, zahteva da se privlačnim teniserkama zabrani da stenju tokom igre.

"Kada zgodne teniserke, poput Marije Šarapove ili Serene Vilijams (?!), počnu da stenju čovek se zapita da li je reč o tenisu ili seksu. Ili je možda ta osoba luda. To mora da prestane, ovako dalje ne može", poručio je Beker.

Interesantno poimanje lepote, nema šta. Za Šarapovu bi mogli da se složimo da je privlačna, ali Serena Vilijams...

Njeno ime u ovom kontekstu mogli bi da objasnimo samo Bekerovom slabošću prema tamnoputim devojkama koju je najmladji osvajač Vimbldona još odavno potvrdio brakom (propalim) sa glumicom Barbarom Feltus.

Nemački as penzionisao se 1999. godine, nakon izuzetno uspešne karijere, tokom koje je osvojio 49 turnira u singlu i 15 u dublu.

(MONDO)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Krstić za MONDO: Verujem Dudi i prolazu na EP

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković objavio je širi spisak igrača na koje računa u predstojećim kvalifikacijama za EP. Medju odabranim igračima očekivano se našao i centar Nju Džersija Nenad Krstić, koji za MONDO poručuje kako jedva čeka okupljanje reprezentativaca.

U nacionalnom timu će se pojaviti prvi put posle Evropskog šampionata u Beogradu 2005. na kojem je reprezentacija neslavno završila takmičenje. Zbog problema sa povredama propustio je neuspele akcije na SP u Japanu, ali i pršle sezone u Španiji.

"Ja sam uvek govorio da je za mene čast da igram za reprezentaciji, a posebno reprezentaciju Srbije. Pred nama je sada težak zadatak da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2009. U takvoj smo poziciji da moramo da idemo korak po korak i možda je tako i najbolje. Trener je legenda i zna šta radi, zbog čega ne sumnjam u dobar plasman", rekao je na početku razgovora za MONDO Nenad Krstić.

Na spisku selektora Ivkovića nema Igora Rakočevića, Vladimira Radmanovića, Marka Jarića, Aleksandra Pavlovića i Predraga Stojakovića. Pogledom na spisak očekuje se da budeš lider te nove reprezentacije Srbije.

"Ne bih da komentarišem spisak. Što se tiče sastava mislim da će naša karakteristika biti jak tim, skladna celina. Ko će biti lider, Darko Miličić, ja ili neko treći manje je bitno , najvažnije je da izborimo plasman u Poljsku, to nam je prvi cilj".

Iza Nenada je najlošija od tri sezone provedene u NBA. Razlog je naravno neugodna povreda noge, zbog koje je ove sezone odigrao tek 45 utakmica i prosečno beležio šest poena i četiri skoka po meču. Ipak, povreda je iza njega.

"Sve je sada u redu, mada uvek moram da radim na jačanju noge u teretani. Oni koji su imali sličnu povredu znaju o čemu pričam. Moram da radim na jačanju mišića kvadricepsa i lože, jer je neophodno da mi noge budu jake. Što se tiče medicinskog aspekta sve je u redu", zadovoljan je razvojem situacije bivši centar Partizana.

Partizan opet favorit za titulu

U četvrtak počinje finalna serija plej-ofa izmeÄ'u Partizana i Hemofarma. Da li ćeÅ¡ pogledati neku od utakmica i kakva je tvoja prognoza finala?

"Ove sezone, nažalost, nisam uspeo da pogledam nijedan meč Partizana, zbog velikog broja obaveza. Želim ovaj odmor da Å¡to bolje iskoristim i obidjem rodbinu i prijatelje, koje dugo nisam video. Potrudiću se da pogledam neki od mečeva finalne serije, ali bez obzira na to tipujem na svoj bivÅ¡i klub i mislim da neće biti iznenaÄ'enja".

Trenutno je aktulna i finala serija NBA lige. Kako vidiš razvoj situacije u duelima Bostona i Lejkersa?

"Mislim da će biti neizvesno do kraja. Boston vodi sa 2:1 i ima iskusnije igrače, ali nisu osvajali titule. Na drugoj strani, Lejkersi imaju fenomenalnog Kobija Brajanta, koji je to uradio tri puta i sve je moguće. Ako Lejkersi dobiju dve predstojeće utakmice kod kuće sve je moguće. Nijanse će odlučivati, tako da je svaka lopta bitna u tim serijama".

Sada je u prvom planu fudbal. Da li je i tebe zahvatila euforija Evropskog prvnenstva u Austriji i Å vajcarskoj?

"Pratim utakmice koliko mogu. Kako mi ne igramo manje je interesovanje, tako da nemam favorita. Ipak trudim se, kad god imam vremena, da pogledam utakmice", završio je Krstić.

(Nemanja Babić, MONDO)

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Peti: Nudili su mi lepotice i drogu   

Emanuel Peti, nekadašnji vezni fudbaler Monaka, Arsenala, Barselone i Čelsija, otkrio je u svojoj autobiografiji da mu je uspeh na terenu omogućio ulaz u svet raskalašnih žurki, čiji su sastavni deo bile atraktivne devojke i kokain!

Osvajač Svetskog kupa 1998. godine sa reprezentacijom Francuske upozorio je na zamke na koje fudbalski asovi mogu da naiÄ'u u privatnom životu.

"Otkrio sam paralelni svet. Žurke su se često odvijale u luksuznim apartmanima čije vlasnike nisam ni poznavao. Ali oni mene jesu i uvek sam imao slobodan ulaz", napisao je Peti.

Prilike za uživanje pružale su mu se ne samo u Parizu, već i u Londonu, gde je branio boje "tobdžija" sa Hajberija.

"U hotelu blizu našeg trening centra postojala je soba za bilijar. Jedna devojka tu je dolazila redovno i jednostavno se dogodilo... Sledećeg jutra su me direktor i osoblje hotela dočekali aplauzom. Rekli su mi da je ta soba pokrivena kamerama, ali da oni, kao navijači Arsenala, neće zloupotrebiti te snimke".

Posebno poglavlje predstavljaju orgije koje su na svojim jahtama prireÄ'ivali članovi bogatih arapskih porodica. Peti tvrdi da se na tim zabavama nije drogirao, ali da je mogao to da čini do mile volje, samo da je izrazio želju.

"Na brodu su bili samo top modeli, a kokaina je bilo na sve strane. Naravno, nisam nikada uzeo. Ali ti bogataši su se sjajno provodili, ponižavajući devojke na najgore načine".

Peti se 2000. godine oženio glumicom Agatom de la Fonten. Te godine prešao je iz Arsenala u Barselonu, a posle jedne sezone provedene u Španiji, vratio se na Ostrvo, ali u tabor gradskog rivala Čelsija. Karijeru je zbog povrede kolena okončao 2005.

(MONDO)

Preporuka za clanove: