News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:34:46 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 24.10.2007.

Started by El Fenomeno, October 24, 2007, 10:23:05 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

LS: Nula u Glazgovu, "sedmica" Arsenala!

Najlepši i najefikasniji fudbal u Evropi trenutno igra Arsenal, bez dileme! Londonske "tobždije" su deklasirale prašku Slaviju sa ?ak 7:0 u 3. kolu Grupe H Lige šampiona, što je najubedljivija pobeda u ovoj sezoni i jedna od najve?ih u najja?em klupskom evropskom takmi?enju. Ujedno je to i najubedljivija pobeda Arsenala u Ligi šampiona.

Tio Volkot postigao je prva dva gola u karijeri u Ligi šampiona, po dva puta su pogadjali i Cesk Fabregas i Aleksandar Hleb. Poslednji, sedmi gol postigao je rezervista Nikolas Bentner.
Arsenal je zadržao maksimalan u?inak u Ligi šampiona (tri utakmice - tri pobede), uz fenomenalnu gol razliku 11:0!

Maestralno je delovala ekipa Arsenala na terenu. Fudbal kakav bi voleli da gledaju navija?i svih klubova u Evropi – napada?ki, lepršav, maštovit, sa puno izmene prostora, pasova...

Brodolom praške Slavije po?eo je ve? u 5. minutu, kada je Fabregas na dodavanje Hleba. Ovo je Fabregasu bio sedmi gol ove sezone. Dvadeset minuta kasnije Hleb je pove?ao vodjstvo Uz pomo? gostuju?eg igra?a Huba?eka), a u 41. minutu Tio Volkot je ispisao novu stranicu istorije Arsenala -
postigao je svoj prvi gol u Ligi šampiona.

U drugom poluvremenu, mladi?i Arsenala izgledali su još bolje, a o tome svedo?e i još ?etiri gola u mreži Slavije.

U drugom me?u Grupe H, Sevilja je pobedila rumunsku Steauu 2:1, mada je po?etak me?a nagoveštavao lakši trijumf španske ekipe, u kojoj je igrao Ivica Dragutinovi?. Ve? u 5. minutu Kanute dovodi Sevilju u vodjstvo, a u 18. je bilo 2:0, strelac je bio Luis Fabijano. Gosti su uspeli da smanje na 2:1 u 63. minutu preko Petrea, ali to je bio maksimum od rumunske ekipe.

U Grupi G, u Ajndhovenu PSV i Fenerbah?e su odigrali 0:0, iako je doma?in imao igra?a više poslednjih 25 minuta. Mateja Kežman nije igrao zbog povrede, a na drugoj strani u "njegovom" PSV-u igrao je Danko Lazovi?, koji je bio i najve?a napast po gol turske ekipe.

U prvom me?u dana Inter je zahvaljuju?i greškama fudbalera CSKA (Miloša Krasi?a i golmana Venjamina Mandrikina), uspeo da preokrene u Moskvi i pobedi 2:1.

Bunker "policajaca" za bod protiv Barse

Nakon ne baš ubedljive igre u kvalifikacijama i eliminacije Crvene zvezde, Glazgov Rendžersi furiozno su zapo?eli takmi?enje u Ligi šampiona, dva me?a i dve pobede, da bi san nastavili da žive i posle tre?eg kola u kojem su uzeli bod protiv Barselone sa kojom su ostali na deobi prvog mesta u grupi E.

Katalonci su na "Ajbroksu" više od 70 odsto vremena kontrolisali loptu, konstatno napadali, Tjeri Anri je dva-tri puta "lomio ki?mu" odbrambenim fudbalerima Glazgova, uputili dvadesetak udaraca ka golu doma?ina, medjutim, fudbal nije uvek pravedan sport u kojem pobedjuje bolji.

Bunker "policajaca" u Glazgovu odoleo je pre svega zahvaljuju?i pre?ki koju je iz slobodnjaka pogodio Ronaldinjo, sudiji Konradu Plaucu, koji je propustio da dosudi penal za Barselonu nakon igranja rukom u šesnaestercu, golmanu Mekgregoru, koji je iz rašlji izvadio loptu posle udarca glavom Karlesa Pujola, odnosno lošoj reakciji Anrija pošto je Samir Papac promašio ?itav fudbal pred svojim golom.

Za razliku od Barselone drugi gost u grupi E, Lion uspeo je da pobedi. Do prvih bodova u ovogodišnjem ciklusu Lige šampiona ekipu Alana Perana doveli su golovima u drugom poluvremenu Fabio Santos i Karem Benzema. Nakon novog poraza, tre?eg u tri utakmice, Štutgart je ostao prikovan za dno tabele sa minimalnim šansama da prole?e do?eka u Evropi.

Nemanja Vidi? vratio se posle povrede u startnu pobedu Man?ester junajteda, koji je pobedom u Kijevu (4:2), zadržao perfektan u?inak i ?elo tabele grupe F.

Ve?i deo posla "crveni djavoli" odradili su u prvom poluvremenu, a goleadu na stadionu "Republika" otvorio je u 10. minutu Rio Ferdinand, nakon perfektog centaršuta Rajana Gigsa iz slobodnog udarca, da bi ve? osam minuta kasnije Vejn Runi i definitivno odredio pravac utakmice.

Diogo Rinkon je sedam minuta pre kraja poluvremena vratio nadu doma?inima da ?e, ipak, uspeti da izbegnu još jedan poraz, ali tada je na scenu stupio Kristijano Ronaldo, koji je u finišu prvog dela vratio svom timu dva gola prednosti, a onda sredinom drugog dela sa "bele ta?ke" i zaklju?io sudbinu Dinama. Sve što su Kijevljani uspeli da urade do kraja bilo je da preko Bangure ublaže poraz.

Drugi me? grupe F bio je mnogo neizvesniji, a pobedu je ostvario doma?in. Na rimskom "Olimpiku" lisabonski Sporting i saigra?e iz crnogorske reprezentacije, Simona Vuk?evi?a i Milana Purovi?a, srušio je efektnim golom u 70. minutu Mirko Vu?ini?, koji je zaigrao igrom slu?aja pošto se u finišu prvog poluvremena povredio Fran?esko Toti. U vodjstvo je "vu?icu" dove Žuan nakon ?etvrt ?asa igre, da bi samo tri minuta kasnije gosti uzvratili preko Leidsona.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

GRUPA G: CSKA poklonio pobedu Interu

Luis Figo i Inter slave u Moskvi! Po izuzetno hladnom vremenu (uobi?ajeno za glavni grad Rusije), Inter je golovima u drugom poluvremenu pobdio CSKA 2:1 (0:1) u 3. kolu Grupe G Lige evropskih šampiona.

Portugalac Figo je postao tek šesti igra? koji je po 100. put zaigrao na jednom me?u Lige šampiona. On se pridružio Raulu Gonzalesu, Robertu Karlosu, Dejvidu Bekamu, Paolo Maldiniju i Oliveru Kanu u "klubu 100".

Figo je bio i jedan od najzaslužnijih što se Inter u ledenoj Moskvi nije smrzao, ve?, naprotiv, što se vra?a sa tri boda u Milano. Upravo je on u?estvovao u obe akcije u kojima su nero-azuri postigli golove.

CSKA je propustio još jedan, poslednji voz koji bi mogao da ga odvede u drugu rundu takmi?enja Lige šampiona. Moskovljani su najpre poraženi u Ajndhovenu, zatim su propustili da savladaju Fenerbah?e na svom terenu, a sada i Inter odnosi bodove iz hladne Rusije.

Doma?in je poveo u 32. minutu preko Eduarda Žoa na sjajnu asistenciju Danijela Karvalja, a šampion Italije je tek po neki put zapretio, uglavnom u finišu prvog dela.

Inter, za koji je od 15. minuta igrao nedovoljno oporavljeni Dejan Stankovi? (zamenio povredjenog Patrika Vijeru), imao je problema sa povredjenim igra?ima i kaznama, tako da nije bilo gotovo pola tima (David Suazo, Kristijan Kivu, Marko Materaci).

Ipak, iskustvo i greške dma?ina su presudil me? u Moskvi. Oba gola za Inter "pala" su posle grešaka igra?a CSKA. U 52. minutu, Miloša Krasi? je vratio loptu pravo u noge Ernanu Krespu, koji takve poklone ne propušta.

Ddeset minuta pre isteka utakmice, golman moskovske ekipe Venjamin Mandrikin napravio je veliku grešku koju je kaznio Valter Samjuel. Figo je izveo slobodan udarac sa desne strane, Samjuel je šutirao glavom sa 12-13 metara, a ona je odsko?ila ispred golmana CSKA i ušla u mrežu.

Inter sada ima šest bodova iz tri me?a, dok je CSKA ostao na jednom bodu.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Sest godina bez pobede na startu Evrolige

Da li ?e košarkaši Partizana u sredu uve?e protiv Barselone prekinuti neprijatan niz od pet poraza u prvim me?evima Evrolige? Poslednju pobedu na premijeri u elitnom evropskom klupskom takmi?enju, crno-beli su zabeležili još 2001. godine kada je u "Pioniru" gostovao belgijski Ostende (86:77).

U narednim godinama, menjao se sastav ekipe, ali su tri stvari ostajale iste: trener je bio Duško Vujoševi?, tim je gubio na startu Evrolige i osvajao titule na kraju doma?eg prvenstva.

Hronološki, Partizan su pobedjivali: Real Madrid (2002, 82:86 u "Pioniru"), Olimpija (67:69 u Ljubljani), Prokom (64:66, u "Pioniru"), PAU Ortez (57:82, u "Pioniru") i prošle sezone Lotomatika (60:65, u Rimu).

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

RUKOMET: Peruni?i? "bezi" iz Spanije

Bivši reprezentativac Jugoslavije Nenad Peruni?i? spakovao je kofere i sa porodicom u petak ?e neo?ekivano sti?i u Beograd. Popularni Terminator napušta Španiju, jer je njegov klub Alhesiras na ivici ponora, a on više nije spreman da trpi laži zbog ?ega je zatražio ispisnicu.

"U Alhesirasu je jako loše stanje. Klub je ostao bez novca. Ja da to trpim - ne?u. Imam ženu, dva sina. Pitanje je kako ?e da izdrže i naši ostali igra?i koji su ?lanovi Alhesirasa. Lagali su sve u klubu. Nije onako kako smo se dogovorili pre nego što sam potpisao ugovor. Kad su ovako veliki problemi posle samo dva-tri meseca, kako li ?e tek da bude kasnije. Uzeo sam ispisnicu. Završio sam sa njima", izjavio je Peruni?i? za "Sport" .

On je dodao da je rano da pri?a o tome gde ?e nastaviti karijeru posle ovako iznenadne odluke, ali da plan svakako jeste da igra.

"Želim da igram do kraja sezone. Nije mi problem da treniram i igram 60 minuta", rekao je Peruni?i? i dodao da nije isklju?eno da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi, u kojoj je i po?eo da gradi rukometno ime.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Tipsarevic ispao vec u 1. kolu Liona

Za Janka Tipsarevi?a kraj na turniru u Lionu stigao je ve? na po?etku. U prvom kolu srpskog tenisera savladao je 97. igra? sveta Tijeri Asjone iz Francuske sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6.

Tipsarevi?, trenutno 63. teniser sveta, tokom me?a nijednom nije uspeo da osvoji gem na servis Asjona, koji je brejk napravio u šestom gemu, ispostavilo se, odlu?uju?em u prvom setu.

Brejkova nije bilo u drugom setu, pa je pobednik odlu?en u taj brejku, koji je Asjon dobio sa 7:3.

Nagradni fond turnira u Lionu je 680.250 evra, a Tipsarevi? je nastupom u prvom kolu zaradio 6.755 evra.

Preporuka za clanove: