News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:23:23 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Iskustva korisnika sa online kladionicama

Started by Belgrade, October 21, 2007, 10:21:21 PM

Previous topic - Next topic

perolozac

....pojavilo mi se viska novca na betssonu, pa bih malo prebacio na bet365, naravno da dobijem bonus od 100e, ali po drugi put naravno . Vec sam ga dobijao pre godinu otprilike, sada bih reg. drugu osobu, ali sa mog konpa nisam siguran da li oni pamte adrese, mislim IP sigurno, ali da li mak adresu prate, nju ne mogu(ne znam) umaskirrati...i kako mogu da se zeznu, vjerujem da ovde ima takvih koji su pokusali. .[r].

El Fenomeno

Moze to sve da prodje bez problema a mozes i da ostanes bez novca. Ne znam koje sisteme koriste ali znam da mogu da udju u trag samo ako primete nesto sumnjivo zato budi oprezan.
Najbolje bi bilo da koristis drugi komp a uzimanje bonusa na drugu osobu podrzavam.  .[;-)].

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

ne smeš sa iste IP adrese koristiti  2 računa. ako onaj prvi nisi koristio 2 meseca a pod pretpostavkom da imaš dinamičku adresu kao 80% nas možeš bez problema sa novim mejlom da otvoriš na novo ime, ali računaj da ti mogu tražiti verifikaciju računa ali i sam MB ćeš morati verifikovati i oni ti mogu praviti veći problem od kladionice jer nju možeš promenit, MB ako te zaledi, ostaješ zaleđen ceo život na to ime.

najbolja opcija je drugi net, ili od frenda ili da rizikuješ da odeš u net kafe i koristiš njhiov, ali nikad ne znaš da li još neko koristi njihov net tamo jer si onda opet u problemu.
A možeš  i ovo http://www.whatismyip.com/ pogledaj danas svoj IP,  i gledaj svaki sledeći dan, čim se promeni napravi novi nalog ali onaj stari ne smeš da koristiš. kad odradiš bonuse opet isti fazon nek se promeni IP i tek onda možeš stari. Proxy nemoj pokušavati jer su ovo ozbiljni sajtovi i bićeš uvaćen. a za MB i pravljenje dva računa sa istim kompom bolje nemoj, njega napravi van kuće, on ti ne treba svaki dan.
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

Da, da...proxy nikako ne smes koristiti! Najbolja opcija je koristiti net kod drugara ili nekog prijatelja za ove stvari jer ti ne planiras da otvaras mnogo naloga vec taj jedan.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Malo je to glupo da se ne moze sa istog kompa 2 racuna.

Znaci imas brata, sestru ili nebitno koga i niko vise iz kuce ne smije otvoriti nalog na moneybookersu.

Osim toga kad imas dinamicku adresu ili odes negdje u netklub opet imas svaki put drugaciji IP, pa nikom nista.

perolozac

bozicso

imam pitanje vezano za BWIN kladionicu.
da li je neko menjao poene  u Å¡opu za neku robu?
interesuje me da li ove naše mafijoze naplate carinu i porez na to?

El Fenomeno

Kao sto si i sam rekao cisto sumnjam da mafijoze ne uzimaju svoj deo.

Preporuka za clanove:

bozicso

ja sam čito svašta za kupljenu robu, da na carini skoro unište ambalažu, nekima nikad ni ne stigne....
a carina zna biti  paprena, a ja se mislim da poručim Ipod, možda je bolje da ja to menjam za keÅ¡ i čisto uzmem neku majicu da imam suvenir

zoranz

Pošto mi je to struka, nadam se da će pomoći.

Ambalaža se može oÅ¡tetiti prilikom transporta, a sa druge strane carina ima pravo da pregleda paket, tako da mogu da otvore ambalažu, ali nije ni približno tako crno kao Å¡to je u tvom postu :). Ne znam preko kod logističara BWIN Å¡alje poÅ¡iljke, ali u svakom slučaju, ako poÅ¡alju o tome postoji pisani trag i ne može se izgubiti poÅ¡iljka bez posledica po logističara, a takoÄ'e i kod carine su se mnoge stvari poboljÅ¡ale, tako da je varijanta da robu uzme carinik tema zaboravljena u proÅ¡losti.

Što se tiče troškova u vezi ove pošiljke, kada stigne u Srbiju, treba da se plati jedinstvena carinska stopa za fizička lica (10% od fakturne vrednosti robe sa uračunatim transportom, ako ga plaća pošiljalac), pa PDV na zbirnu cifru carina + fakturna vrednost.

Pored toga treba platiti i Å¡pediterske usluge za carinjenje robe, koji bi bili cca 3-4 hiljade + PDV.

El Fenomeno

Quote from: zoranz on February 24, 2012, 11:12:00 AM

Pored toga treba platiti i Å¡pediterske usluge za carinjenje robe, koji bi bili cca 3-4 hiljade + PDV.

Ja sam hteo da uzmem neke patike na netu koje bi bile negde oko 50e. Zar je moguce da spediterske usluge kostaju toliko i da li to zavisi od vrednosti robe?

Preporuka za clanove:

bozicso

sad sam se raspito na carini.

Gleda se vrednost robe koja se šalje + troškovi transporta i na to se plaća 10% carina.
onda se na vrednost robe i plaćenu carinu plati još PDV 18% + 3-4 hiljade fiksnih troškova za troškove carinjenja.

da nije tužno bilo bi smešno.
btw uz veliku napomenu da roba ispod 20€ oslobođena carine! hahahhahaha pa ko je tu lud, stavili granicu na 20€

El Fenomeno

Znaci za moje patike racunica bi bila ovakva:

cena50e + troskovi transporta 10e = 60e + 10% carina = 70e + 18% porez = 83e + 30-40 e troskovi spedicije =  Patike koje kostaju 50e bi me na kraju izasle ne manje od 113e!     .[/o].

Preporuka za clanove:

zoranz

@el fenomeno- nažalost tako je.

Špediterske usluge zavise malo i od vrednosti i količine robe (sa naglaskom na malo). Recimo da uvoziš šleper patika, cena za špediterske usluge bi bila veoma slična toj ceni. Razlog za to je što špediter radi isti postupak ukoliko imaš npr. 1 par i 100 pari patika (naravno kao fizičko lice ne možeš da uvezeš 100 pari patika), samo je par vrednosti različito u carinskoj deklaraciji. Plus kada se radi sa fizičkim licima, to obično zahteva od špeditera mnogo veće angažovanje, nego kada se radi sa pravnim licima, tako da mnoge špedicije iz tog razloga rade isključivo sa pravnim licima. To znači da je i ta cena od 3-4 hiljade, koja je naravno nesrazmerno velika u odnosu na vrednost robe vrlo često neisplativa za samu špediciju na duge staze. Da sad ne ulazim duboko u problematiku, pošto to i nije tema foruma, moje mišljenje je da bi trebalo za fizička lica promeniti carinsku proceduru pošto je prilično neadekvatna (npr. jedinstvena carinska stopa bez plaćanja PDV-a i špedicije, veći limit za neplaćanje carine (od smešnih 20 EUR), drugačiji status besplatnih pošiljki tj. poklona...).

El Fenomeno

Ovo nema direktne veze sa kladionicama i idemo malo u off ali moze da posluzi....u ovom tekstu se spominje nesto sasvim drugo kad su u pitanju limiti na koje se placa carina pa me zanima sta je od toga tacno?   http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=02&dd=29&nav_id=586876

Preporuka za clanove: