News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 06:57:01 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Iskustva korisnika sa online kladionicama

Started by Belgrade, October 21, 2007, 10:21:21 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Quote from: masic on May 18, 2011, 08:55:27 PM
kakva je podypower i betinternet kod padypower deposit je 5e sa entropay za 24 sata stize isplata, isplata je 10e a betinternet je uvela entropay 2010 godine uplataisplata 15e isto se ceka kratko 24 sata koja je od ovih dve bolja kladionica hvala

Ako ces da biras izmedju ove dve bolja ti je Padypower.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

trzicu jos pa da vidim najbolju hvala na pomoci a jel najbolji izbor gamebookers od ovih 10.bet se iskvarila neda mi igrati duple sanse kaze restrikcion

El Fenomeno

10Bet je koliko sam cuo kupila Gamebookers tj. Partybets tako da oni svi sad rade pod njihovim nadzorom.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

masic

masic

comeon.com je isti meni ima kao 10.bet moze uplata-isplata entropay ima srpski jezik

kockar_ns

Quote from: masic on May 18, 2011, 11:38:40 PM
comeon.com je isti meni ima kao 10.bet moze uplata-isplata entropay ima srpski jezik

ko su ovi  kad i dinare spominju

masic

strana kladionica na malti sa srpskom live podrskom ali ja sam registrovao racun u evrima zbog entropaya od 21.5 pocinjem kod njih

kockar_ns

kakvi su ... da li si igrao vec kod njih ..... Na Malti se sve otvara a tako mala zemlja a kakve mutnje radnje se vrse.....

masic

nerazumem kakve mutnje radnje dosada je svaka kladionica koja je na malti me korektno isplatila a igrao sam samo bonus sto su mi dali  5e bez uplate

kockar_ns

Quote from: masic on May 18, 2011, 11:56:35 PM
nerazumem kakve mutnje radnje dosada je svaka kladionica koja je na malti me korektno isplatila a igrao sam samo bonus sto su mi dali  5e bez uplate

hahahahha..meni veceras sve mutno e druze pa zasto vecina kladionica na malti zato kazem ...vidim sad sam i ja taj neki bonus dobio pa da probamo

El Fenomeno

Ma kakve mutne radnje....kladinice se registruju u takvim drzavama zbog veoma malog poreza i to je jedini i osnovini razlog. To ne utice na nas igrace tako da to ne treba da nas brine.

Preporuka za clanove:

masic

jedino mi se nesvidja kod ove 10.bet i ove sto ima restrikciju za duple sanse  onda mi trazi vise utakmica izgleda cu igrati ipak u gamebookersu koliko vremenski traje isplata na entropay u gamebookersu i kada prvi put uplatim jel cemi se pojaviti opcija isplate preko entropaya sada nema jer jos nisam uplatio do 21 maja cu uplatiti u gamebookersu

El Fenomeno

Ti postavljas pitanja i sam sebi dajes odgovor.  .[/o].

Preporuka za clanove:

masic

pitam ko igra u gamebookersu i cekam odgovor za entropay