News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

June 17, 2024, 08:09:45 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pravila Bonus::Tipovi takmicenja!

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:29:46 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Pravila takmicenja


* Samo registrovani clanovi imaju mogucnost da ucestvuju u takmicenju. Takodje, samo   jedan clan sa jednom IP adresom ima pravo ucestvovanja. Svaki pokusaj varanja na takmicenju bice sankcionisan trajnim izbacivanje sa foruma.

* Takmicenje traje 1 mesec i u tom periodu svaki ucesnik mora da postavi 10 tipova. Ucesnici koji postave manje od 10 nece moci da osvoje nagradu. Moguce je postaviti i vise od 10 ali svi tipovi preko te granice se nece racunati u konacni skor.
 
* Svaki ucesnik takmicenja svoj tip moze postaviti sve dok postoji teoretska sansa da do kraja meseca  ispuni svoju normu od 10 tipova sto znaci da nije moguce poceti takmicenje 9 dana do kraja meseca.

* Kvote moraju biti u rasponu od 1,50 do 4,00. Sve kvote preko granice bice racunate 4,00 a kvote su dozvoljene samo iz kladionice BETADRIA.com!Kvote iz drugih online kladionica nece biti priznate.

* Svaki tip mora sadrzati analizu. Tipovi sa kratkom analizom ili bez nje bice odbijeni.

* Analiza ne sme biti copy/paste (prepisana) sa engleskog jezika, sa bilo kog stranog ili foruma na ex-yu jezicima. Ukoliko se to desi takmicar ce biti diskvalifikovan za taj mesec.

* Editiovanje posta nije dozvoljeno. Ukoliko takmicar u svom tipu izostavi neki element moze u sledecem postu postaviti ono sto je propustio.

* Sportovi koji se mogu igrati su: fudbal, kosarka, hokej, tenis, vaterpolo, rukomet i ostali sportovi koji se nadju u ponudi online kladionica. Nije dozvoljeno tipovanje npr. ko ce pobediti na Eurosongu ili koji politicar ce pobediti na izborima itd...

* Tipovi se postavljaju u topice koji se otvaraju za svaki dan i to bi trebalo da izgleda npr. ovako:
   Tipovi dana 11.04.2008.. Svaki ucesnik takmicenja ima pravo da otvori topic ali ne pre 00:00h.


* Dozvoljen je samo jedan tip dnevno. Ukoliko se iz nekog razloga odbije postavljeni tip, takmicar ima                                                                         
   pravo da u toku dana postavi drugi tip.


* Dozvoljeni su samo ovi tipovi: 1X2 tip,Dupla sansa ,Moneyline tip, handicap tip (Asian and European handicaps) and Over/Under tip i tacan rezultat na teniske meceve.!

* Specijalni tipovi kao sto su  prelazi, ko daje gol, pada vise, under/over na pojedine periode meceva, igra gol-gol, broj postignutih koseva pojedinog igraca, i slicni nisu dozvoljeni.

* Ulog sa svaki tip je isti i iznosi 100. Ukoliko je kvota koju igrate 2,15 vas moguci dobitak je 115. A ukoliko promasite trenutni skor je -100.

* Ako prilikom igranja Asian handicapa dodje do povrata novca ukupan profit ostaje isti ali se taj tip racuna u skor tako da takmicar ima 1 vise postavljen tip.


* Svaki tip mora da sadrzi sledece:
   broj tipa np. br.3 ( to je broj tipa po redu koji ste postavili do sada)
   trenuti skor npr. (2/3) gde prvi broj znaci broj pogodaka a drugi  broj postavljenih tipova i skor npr.  +255
   par koji se igra
   vreme odigravanja
   tip
   kvota
   kladionica

* Tip je moguce postaviti najkasnije  pola sata do pocetka meca.Tolerancije nema i ukoliko takmicar zakasni samo 1 sekundu tip ce biti odbijen.  Ukoliko se mec igra u nocnom terminu a pocetak je najkasnije do 05:00h tip je moguce postaviti najkasnije do 23h 59' 59'' . Tipovi koji se igraju posle 05:00h mogu se postaviti samo u topic za taj dan.

* Moderatori u svakom momentu mogu da odbiju tip koji nije po pravilima. Takodje mogu da odbiju tip koji je vec zavrsen a nije postavljen u skladu sa pravilima.


* Nije dozovljeno postavljanje vec uzetog tipa od strane drugog takmicara. Ukoliko se desi da u isto vreme dva takmicara postave isti tip ili ako je razlika u postavljanju max. 10 minuta oba tipa ce se racunati.

* Ukoliko je vec neki takmicar uzeo npr. tip over 2,5 nije dozvoljeno uzimanje tipa over 3.5 , 4.5 itd. Isto to vazi i za fix i hendikep, nije dozvoljeno uzimanje npr. 1 i H1.

* Pobednik dobija nagradu na svoj BETADRIA.com racun na kraju meseca! Uslovi su 3x obrnuti novac pre povlacenja na kvotu 2.0 i vecu.

Nagradni fond je 100 eura.

I   mesto - 45 eura
II  mesto - 25 eura
III mesto - 15 eura
IV mesto - 10 eura
mesto - 5 euraPuno srece Vam zeli urednistvo sajta Bonus::Tipovi!
 


Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana