Author Topic: [BD] Expekt.com depozit bonus 50% do 75 eura!!!  (Read 3030 times)

Offline El Fenomeno

 • Administrator
 • VIP Member
 • ******
 • Posts: 8654
  • MSN Messenger - bonustipovi@hotmail.com
  • View Profile
  • Bonus::Tipovi
  • Email
[BD] Expekt.com depozit bonus 50% do 75 eura!!!
« on: September 07, 2011, 09:32:50 pm »

Expekt

Odlicna kladionica Expekt sa sedistem u Svedskoj daje svim svojim novim korisnicima 50% bonus na prvu uplatu do 75 eura. Minimalni depozit je 10 eura.Sve sto treba da uradite je da ispunite ova 3 koraka i bonus ce biti na vasem kladionicarksom racunu.Pazljivo ispunite sledece korake:Ovo su prosirena pravila vezana za ovaj bonus a ukoliko imate neka pitanja mozete ih postaviti ovde.

Quote
Expekt ponuda dobrodošlice
Datum objave: 2011-06-29 13:00 CET.
Vrijedi do: 2011-10-01 23:59.
Verzija: 1.0


1) Ponuda
1.1 - Ponuda dobrodošlice za sportsku kladionicu sastoji se od 50% bonusa na vašu prvu uplatu na Expekt.com račun sve do maksimalnog iznosa od 75€ ili protuvrijednosti u drugoj valuti.

1.2 - Ponuda vrijedi samo za igrače iz slijedećih zemalja: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora.
Ponuda dobrodošlice dostupna je i za igrače iz slijedećih zemalja: Belgija, Češka Republika, Danska, Finska, Grčka, Njemačka, Norveška, Poljska, Slovačka, Slovenija, Španjolska i Švedska.
Ako imate prebivalište u nekoj drugoj zemlji nemate pravo na sudjelovanje u ponudi. Zadržavamo pravo izmjene i proširenja popisa prema vlasitom nahođenju.

1.3 - Da bi sudjelovali u promotivnoj akciji morate otvoriti kladionički račun, verificirati email adresu, logirati se na kladionički račun i prijaviti se za sudjelovanje na stranici promotivne akcije.

1.4 - Da bi se kvalificirali za bonus morate napraviti uplatu na vaš novi kladionički račun. Sve informacije o uplati možete pronaći na stranici za uplate na Expekt.com. Nakon uplate sredstava na račun, morate uložiti iznos uplate jedan (1) put u sportskoj kladionici uz uvjet da je svaki listić uplaćen uz koeficijent 2.00 ili veći. Nakon što ispunite ovaj uvjet bonus će biti aktiviran na vašem računu kroz 14 sati.

1.5 - Da bi iskoristili bonus ponudu za bilo koji od ostalih proizvoda igrač mora napraviti naknadnu uplatu i slijediti upute te uvjete i odredbe koji vrijede za pojedini proizvod: poker ili casino.

2) Uvjeti igranja
2.1- Iznos bonusa mora biti uložen barem četiri (4) puta u sportskoj kladionici (okladama prije početka utakmice ili kroz klađenje uživo) prije mogućnosti isplate ili korištenja sredstava u drugim proizvodima. Svaki listić mora biti uplaćen uz minimalni koeficijent od 2.00. Sistemske oklade ne uzimaju se u obzir za potrebe uvjeta bonusa.

2.2 - Uvjet uloga obračunava se od trenutka aktivacije bonusa na kladioničkom računu. Tijek ispunjavanja uvjeta možete pratiti ovdje (morate biti logirani).

2.3 - Isplata neće biti provedena ukoliko iznos stvarnog novca nije jednak bonus novcu preostalom na kladioničkom računu.

2.4 - Ako uvjeti bonusa nisu ispunjeni unutar [60] dana (osim ako nije navedeno drugo vremensko razdoblje u uvjetima i odredbama specifičnim za bonus promociju) preostali iznos bonusa biti će poništen i uklonjen sa kladioničkog računa.


3) Ostali Uvjeti i odredbe
3.1 - Ponudu nije moguće kombinirati sa ostalim promotivnim ponudama u kladionici.

3.2 - Korisnik koji je već dobio bonus na uplatu na expekt.com u bilo koje vrijeme nema pravo sudjelovanja u ovoj promotivnoj akciji.

3.3 - Samo jedan bonus/povrat/nagrada po osobi/IP adresi.

3.4 - U slučaju zlouporabe ponude račun će biti zatvoren bez mogućnosti isplate. Zlouporabu će utvrditi Tvrtka od slučaja do slučaja prema vlastitom nahođenju.

3.5 - Expekt.com zadržava pravo stopiranja isplate u slučaju zlouporabe ponude. Zlouporabu će utvrditi Tvrtka od slučaja do slučaja prema vlastitom nahođenju.

3.6 - Expekt.com zadržava pravo zahtjeva preslika osobne iskaznice i potvrde o uplati s ciljem utvrđivanja legitimnosti.

3.7 - Expekt.com račun je osoban i moguće ga je koristiti isključivo od strane osobe čiji su podaci prijavljeni na računu. U slučaju kršenja ove odredbe račun će odmah biti zatvoren.

3.8 - Gore navedeni uvjeti dodatak su Generalnim Uvjetima i Odredbama Mangas Gaming Malta Limited -a. Expekt.com zadržava pravo izmjene Uvjeta i Odredbi i/ili ove ponude u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Igračima savjetujemo da redovito provjeravaju potrebne Uvjete i Odredbe kako bi bili u toku sa eventualnim izmjenama.

3.9 - U slučaju nesporazuma ili razlike između verzije Uvjeta i odredbi na engleskom jeziku i prevedene verzije važeća je verzija na engleskom jeziku.

3.10 - Zadržavamo pravo stopiranja isplate bilo kojeg bonusa ako smatramo da je došlo do zlouporabe promocije i/ili ponude dobrodošlice i/ili uvjeti promotivne akcije nisu ispunjeni i/ili su utvrđeni nedopušteni uzorci klađenja. Odluka Tvrtke je konačna.

3.11 - Tvrtka zadržava pravo potraživanja vrijednosti ponude i/ili zaključivanja oklade sa ispravnim koeficijentima i/ili poništavanja oklada i/ili poništavanja oklada uplaćenih sredstvima iz ponude dobrodošlice u slučaju da Tvrtka utvrdi da oklada ili serija oklada uplaćena od strane korisnika, ili skupine korisnika jamči korisniku zaradu bez obzira na ishod susreta. Oklade uplaćene na ovaj način ne uzimaju se u obzir kao sredstvo ispunjavanja uvjeta promotivne akcije ukoliko isti postoje.
 


Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana