Author Topic: Knjige o sistemima  (Read 14970 times)

Offline Mr_Gospodin_Signore

 • New Member
 • *
 • Posts: 18
  • View Profile
Knjige o sistemima
« on: January 07, 2010, 10:21:00 am »
Nasao sam tako na internetu 3-4 solidna manuala o kladjenju. Procitao sam samo ovu knjigu jer je djelovala najozbiljnije. Ipak 100 strana djeluje kao da ima vise da kaze od 10 strana. Jedan od linkova http://rapidshare-files-links.com/rapidshare-file.php?nana=6740392&file=Bookie_buster.pdf Takodje moze i ovdje preko torrenta http://www.fulldls.com/torrent-others-1425778.html knjiga cak i nije jeftina, i dok sam tragao za nekom ozbiljnom knjigom preko neta, nekako nabasah na ovu. Nasao sam tada jedan za dž link. A mogao sam je vala i kupiti, bila je na rasprodaji i kostala samo oko 150$  ;D. Cita se za jedno popodne i nazalost je na engleskom. Nimalo losa knjiga koja ce najbolje objasniti mnogima da li vrijedi se bakćati sa sistemima. Ja licno, odustao sam od sistema. Na kraju krajeva, ja sam koristeci neku svoju pozitivnu dedukciju (ovo nije naziv jos jednog sistema  ;)), uspio jednom da sa 5eura bonusa zaradim za 3dana oko 3000€. I to nije bio jedan divlji tiket koji je upao, nego sam poceo sa singlovima od 50 centi (eurskih). Aha. Nije lose, priznacete. Dosadilo mi, bio sav neispavan, umoran i prokockao ih za 2 sata. Evo bas prije neki dan sa nekih 40€ uloga napravio 1000. Sad nemam ni autobus da placam da idem na posao. Posao me i zafrkava. Znam da imam redovne prihode, pa to sto dobijem ne povlacim nikada. I onda nema kladjenja dok se ne primi plata, tad zeljan igre opet napravim pare, i opet isto... Zakljucak: pare mozete da napravite, ali koristeci neku zdravu logiku, pridrzavajuci se nekih pravila, sticuci iskustvo... Pomalo su mi smijesni oni koji tvrde da na kladionici nema dobitnika i ako ima, to su oni koji igraju sisteme. E pa ja ne igram sisteme, a uvjek sam uspio prvo dobro da zaradim, prije nego sto sve prokockam. Znam, znam... Zinula mi gu..... Mislim da kod mene nije to u pitanju.
« Last Edit: January 08, 2010, 09:23:41 pm by Admin »
A philosopher once asked, “Are we human because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are human?”

Offline pedja_cfc

 • Junior Member
 • **
 • Posts: 159
  • View Profile
Re: Knjige o sistemima
« Reply #1 on: January 10, 2010, 12:08:33 am »
poucan post - disciplina je jedna od najvaznijih stvari... treba znati kada da stanes sa igrom, jer odmor moze dosta pomoci.

Nisam skinuo knjigu (nemam ni nameru) ali pretpostavljam da su tu neke osnove kladjenja koje znaju neki koji se klade duze vreme ili malo ozbiljnije... ako gresim reci
S R B I J A

GROBARI 1970

Offline Mr_Gospodin_Signore

 • New Member
 • *
 • Posts: 18
  • View Profile
Re: Knjige o sistemima
« Reply #2 on: January 11, 2010, 06:56:34 pm »
Knjiga ima 160 strana i opisuje 21 sistem. U Crnoj Gori je bila pomama za knjigom "Kako pobijediti kladionicu", koja nije bas bila jeftina a nije bas bila ni previse korisna. ja je nisam uzimao. Nisam jos "za šišanje"  ;) Ova knjiga sadrzi jos po koji kvalitetan savjet, objasnjenje stranih izraza za kladjenje, kvota... Nije losa. Nimalo. Mana: na engleskom. Nije eye opener bila bar za mene, s tim sto je za mene malo toga zanimljivo. Ipak, par stvari sam pokupio iz nje. I sto je najvaznije, cita se za jedno popodne. Da nije tako, okacio bih link za knjige Stivena Hokinga. Ako vec treba da se cita, da se bar ima sta procitati.
A philosopher once asked, “Are we human because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are human?”