Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - volim burek

Pages: [1]
1
Insajderi i dojave / Re: Dojave
« on: July 13, 2009, 09:47:07 pm »
sory za reklamu, zato sam i naglasio da je skinete ako se nesme postaviti!  :-[ a ako postoji mesto na forumu gde se moze postaviti molim da me obavestite!!! hvala

2
Insajderi i dojave / Re: Dojave
« on: July 12, 2009, 09:11:00 pm »
ja sam nov u kladjenju sa dojavama ali po preporuci koristim novi sajt koji je sad za vikend prognozirao X za New england-Kansas kvota 3,2 i bilo je tako!!! ;D imali su i druge "dojave" ako se to tako moze nazvati  ::) ali su bile tacne!!! sajt je, ja cu napisati naziv a ako je to u redu vi ga ostavite,  nisu losi i vracaju pare ako vas lose informisu!

Reklamiranje drugih sajtova na ovaj nacin nije dozvoljeno pravilima foruma/Admin

3
Insajderi i dojave / Re: dojave???
« on: July 08, 2009, 08:34:44 pm »
hvala na pozitivnom misljenju o dojavama  ;D i bilo bi super da zazivi strana o dojavama i informacijama o proverenim utakmicama!!  8)

4
Insajderi i dojave / dojave???
« on: July 04, 2009, 04:32:43 pm »
pozz svima koji se klade  ;) voleo bih znati sta drugi misle o dojavama i koliko im veruju!!! ??? ja ih licno koristim i zadovoljan sam uspehom! ;D koristim jedan sajt ali o tome drugi put, ako mi se dozvoli da ga postavim na forumu!!

Pages: [1]