Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - iva777

Pages: [1]
1
ONLINE KLADIONICE / Re: SportingBet
« on: June 22, 2012, 03:52:08 pm »
Nakon nešto manje od mesec dana, opšti utisak je daleko bolji od onog prvog. Vremenom sam se navikao na njihove stranice koje su mi, nakon iskustva sa bet365 i BAH, delovale neozbiljno i nefunkcionalno. I jesu takve, ali na to se navikava... Ono što je za pohvalu je jednostavna verifikacija računa i brza isplata. Iako i sami napominju da je potrebno 3 do 5 radnih dana, novac je bio na računu za nekih 24h.
Šta znam, za sada funkcionišu OK.

2
ONLINE KLADIONICE / Re: SportingBet
« on: June 05, 2012, 12:44:49 pm »
Moj prvi utisak je da je ovo the qrac od kladionice  .[ne]., a posebno me oduševilo ovo "Oprostite, opklada ne može biti uplaćena zbog regulatornih ograničenja u vašoj zemlji."... Nadam se da grešim, i da će drugi utisak biti bolji   .[oo].

3
ONLINE TRANSAKCIJE / Re: EntroPay visa virtualna
« on: August 12, 2011, 07:29:52 pm »
Na mail, malopre.
Danas sam im poslao kopije dokumenata i odgovorili su  da mi je zahtev odbijen.
Pitao sam ih zbog cega.... Dobio ovaj odgovor. Racun mi je ugasen, kazu da su pare vratili nazad, videcemo...

Mada mi nije jasno, gledao sam kad sam otvarao nalog, na njihovom sajtu postoji spisak zemalja sa kojima ne saradjuju, nas nije bilo na njemu. Druga stvar, od kad sam otvorio nalog, znaju da sam iz Srbije, pise lepo, vec nekoliko dana, mogli su tu da me zaustave, mozda mi nisu verovali...

4
ONLINE TRANSAKCIJE / Re: EntroPay visa virtualna
« on: August 12, 2011, 06:19:59 pm »
Dear  Ivan
Please be assured it was nothing that you did.
Due to recent changes in regulations by our financial partners we are no longer in a
position to service customers from Serbia.
Unfortunately , your EntroPay account can no longer be used .
We would be happy to welcome you  again as an EntroPay Customer, should
circumstances change.
We sincerely apologise for this inconvenience caused.
Kind Regards
Penny
Customer Support
................................................................................

 Toliko o tome  .[ne].

5
Recycle bin / Re: EntroPay visa virtualna
« on: August 12, 2011, 10:38:51 am »
Posle kog vremena, od trenutka kad sam trazio plastic mastercard, bi oni trebalo da reaguju, na bilo koji nacin? Vec treci dan mi stoji "requested", ali niti me blokiraju niti salju mail, nista, nit smrdim nit mirisem :)...

6
ONLINE TRANSAKCIJE / Re: EntroPay visa virtualna
« on: August 10, 2011, 12:44:35 pm »
Znaci i u account details ti stoji z i c? To me interesuje, da ne bi bilo nekih problema, jer meni tu stoji Ć, pa ne znam sta da radim, da ih kontaktiram da promene, ili da samo unesem kod prijave za master bez ć... Ne mogu da verujem oko cega sam zapeo  .[oro].

7
ONLINE TRANSAKCIJE / Re: EntroPay visa virtualna
« on: August 10, 2011, 12:19:27 pm »
Ako može neko, ko već koristi ovo bez problema da mi odgovori da li je, prilikom registracije, i unošenja imena i prezimena koristio naša slova (Č,Ć itd), znači, da li je uneo, na primer, PetroviĆ, ili PetroviC. Pošto mi kod zahteva za master card izbacuje upozorenje da sva slova moraju biti "engleska". Ja sam uneo ...vić, kod otvaranja naloga, ali mi je kod njihove virtualne bez problema uneto vic. Pa ako neko zna ili može da pogleda u svom nalogu...

Hvala!

8
ONLINE TRANSAKCIJE / Re: VISA Virtuon
« on: August 06, 2011, 07:46:24 pm »
Pozdrav svima! Sve pohvale za forum!
Ovako, uzeo sam Rajfajzenovu Virtuon karticu (dobio je na 22 meseca) i otvaram račun u bet365.
Nameravao sam da novac uplatim direktno sa virtuonke na račun kladionice, te da ga istim putem i povlačim, znači direktno iz kladionice na račun (vezan za karticu).
Interesuje me popunjavanje te izjave o poreklu novca za ovaj način povlačenja, pošto u banci, valjda, vide ko mi je uplatio... Da li neko podiže novac na ovaj način, i da li ima nekih problema, da li ga uopšte neko pita bilo šta, naravno, za neke relativno manje sume, 100e i sl. Jednostavno, da li bi završio u podrumu policijske stanice, kada bi u banci priznao da je novac stigao iz kladionice, pa jos engleske?  .[;-)].

Izvinjavam se ako je odgovor već dat negde, pročitao sam sve teme u vezi ovoga, pročitao i zakon o porezu na dohodak gradjana, i što više čitam sve manje znam  .[oro]. .
Hvala!

Pages: [1]