O NAMA

Nastali sada vec davne 2007. godine u vreme kada su online kladionice u svojim kampanjama i promocijama nudile bonuse bez depozita. Ideja je bila da nasim clanovima priblizimo tajne online kladjenja i bonusa bez depozita. To je i prvi deo naseg domena bonustipovi. Nasa zajednica se lagano sirila pa smo radili i na temi bonusa sa depozitom. Organizovali smo takmicenja u tipovanju cime smo opravdali i drugi deo u imenu naseg domena. Jedni smo od retkih sajtova koji su dobili sponzorstvo trenutno jedne od najboljih online kladinica na svetu, BET365.

Posle godinu dana rada na novom projektu konacno mozemo da pustimo sistem u rad a to je fudbalska statistika tj. statistika fudbalskih tipova. Ovakvih sajtova ima veoma malo a u ovom obliku mozda ih i nema na prostoru Balkana. Obuhvatili smo vecinu najpopularnijih tipova koji se igraju kako u online tako i u obicnim kladionicama u nasem komsiluku.

Borba sa kladionicama je veoma teska, nekad to deluje i kao borba sa vetrenjacama ali se nadamo da ce nas sajt pomoci svima da dodju do dobitnih tiketa.

Puno srece

Bonustipovi.com